Dfind har høye ambisjoner. Vi ønsker å identifisere og tiltrekke oss de aller beste kandidatene på markedet, og overgå våre kunders forventninger. Vi er spesialister på å finne, og kombinere riktig spesialist med riktige oppdrag. Innenfor våre hovedområder dekker vi de fleste behov.

Janne Kristiansen - National Director i Dfind
Joachim som snakker i telefonen
Våre tjenester

Rekruttering og search

Vi i Dfind er alltid på vakt og har full kontroll på de seneste trendene innen våre spesialistområder og lederrekruttering. Vi forstår deres behov og utfordringer samtidig som vi har kontroll på kandidatene. Vi vet hvor de befinner seg og hva deres behov og ønsker er.

Les mer
Våre tjenester

Konsulentutleie

Vi løser utfordringer for våre kunder. Når våre kunder mangler kompetanse eller har midlertidige behov, støtter vi de og finner riktige ressurser.

Les mer
Våre tjenester

Organisasjonsutvikling

Når du gjør endringer i bedriften, kreves det løsninger som tar hensyn til både den enkelte ansatte og selskapets beste. Dfinds erfarne veiledere ivaretar den enkeltes behov og kan matche de med relevante stillinger, samt foreslå utviklingsmuligheter.

Les mer

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

alle artikler

Vis alle