Quality, HESQ & Sustainability

Å rekruttere til stillinger innen områdene Kvalitet, Helse, Miljø- og Sikkerhet krever bred praktisk erfaring og innsikt. Det er store forskjeller fra selskap til selskap og innen de ulike bransjene er det forskjellige krav og lover som skal etterleves. Vi har levert rekrutteringer innenfor dette området til et bredt spekter av kunder, både innen privat og offentlig sektor. 

HMS og kvalitet som ressurs

Moderne HMS- og kvalitetsarbeid starter med god og ekte forankring på ledelsesnivå. Det handler mye om å utvikle rutiner og systemer som gjør særlig HMS-arbeidet til en etterspurt ressurs ute i organisasjonen. For å oppnå dette, må man bli oppfattet som en støtte og ikke en belastning for brukerne. Utstrakt bruk av digitalisering muliggjør enklere og mer brukervennlige systemer, samtidig som aksepten for nytten øker.  

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir deg også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO-sertifisering.

Vi leverer regelmessig rekrutteringsprosesser innen KHMS og har således tidsriktig kompetanse i forhold til om hva som er viktig å se etter i nye ansatte. For meg som rekrutterer oppleves dette som noen av de mest inspirerende og interessante oppdragene vi jobber med.

Atle Sæther - Senior Advisor

Vår kontaktperson for konsulentutleie innen Quality, HESQ & Sustainability

Mads Julo

Mads Julo

Senior rådgiver

Mads har mer enn 15 års erfaring med utleie av spesialister og rådgivere til tekniske prosjekter. Han han bred tverrfaglig erfaring og har tidligere også jobbet i London og Singapore med tilsvarende oppgaver. Mads har et stort nettverk innen ulike bransjer, enten det er fagspesialister eller prosjektadministrative ressurser.

Flere rådgivere

Vår kontaktperson for rekruttering innen Quality, HESQ & Sustainability

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Har du tilstrekkelig ESG-kompetanse i ledergruppen?

Har du tilstrekkelig ESG-kompetanse i ledergruppen?

27.06.2023

Alle ønsker å være bærekraftige, men mange selskaper sliter med å implementere handlekraftige tiltak. Reell forandring må starte på toppen, og derfor må ESG-ansvaret forankres i toppledelsen.

Se alle artikler

Vis alle