Quality, HESQ & Sustainability

Å rekruttere til stillinger innen områdene Kvalitet, Helse, Miljø- og Sikkerhet krever bred praktisk erfaring og innsikt. Det er store forskjeller fra selskap til selskap og innen de ulike bransjene er det forskjellige krav og lover som skal etterleves. Vi har levert rekrutteringer innenfor dette området til et bredt spekter av kunder, både innen privat og offentlig sektor. 

HMS og kvalitet som ressurs

Moderne HMS- og kvalitetsarbeid starter med god og ekte forankring på ledelsesnivå. Det handler mye om å utvikle rutiner og systemer som gjør særlig HMS-arbeidet til en etterspurt ressurs ute i organisasjonen. For å oppnå dette, må man bli oppfattet som en støtte og ikke en belastning for brukerne. Utstrakt bruk av digitalisering muliggjør enklere og mer brukervennlige systemer, samtidig som aksepten for nytten øker.  

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir deg også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO-sertifisering.

Vi leverer regelmessig rekrutteringsprosesser innen KHMS og har således tidsriktig kompetanse i forhold til om hva som er viktig å se etter i nye ansatte. For meg som rekrutterer oppleves dette som noen av de mest inspirerende og interessante oppdragene vi jobber med.

Atle Sæther - Senior Advisor

Vår kontaktperson for Quality, HESQ & Sustainability

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Kvinneandel, vekst og rekruttering

Kvinneandel, vekst og rekruttering

08.03.2021

Etter et år preget av Covid19 og stor usikkerhet ser vi nå muligheter for normalisering gitt økt vaksinering og bekjempelse av pandemien. For mange ledere betyr dette å ta frem vekstambisj

Se alle artikler

Vis alle