På scenen under The Hunt 2024

Vant Årets rekrutteringsbyrå 2024 på Schibsted og Finn.no sin store kåring

Vi er utrolig stolte over å bli kåret til Årets rekrutteringsbyrå under The Hunt, som arrangeres av Schibsted og Finn.no. Det er ekstra gledelig å motta denne utmerkelsen igjen etter vår seier i 2020.

Dfind kåret til Årets Rekrutteringsbyrå 2024

Publisert: 10. april 2024

Dfind er kåret til Årets rekrutteringsbyrå for 2024 på The Hunt, Schibsted og Finn.no sin store årlige kåring. Vi vant prisen også i 2020, og har som eneste aktør vært nominert i en eller flere kategorier i samtlige 7 år The Hunt har eksistert.

Prisen ble delt ut foran en fullsatt sal i The Hub i Oslo, og for første gang ble også arrangementet streamet til både Sverige og Finland. De ble delt ut flere priser under eventet, men den gjeveste prisen som årets byrå ble spart til slutt, og det var til stående applaus fra resten av salen at vi kunne ta i mot utmerkelsen nok en gang.

I sin begrunnelse pekte juryen spesielt på tre områder der Dfind har utmerket seg.

Pådriver for et likeverdig arbeidsliv: Selskapet har gjort en innsats for å skape vekstmuligheter for alle, uavhengig av bakgrunn, og å sikre mangfold, inkludering og tilhørighet i alle sine prosesser.

Innovasjon i rekruttering: Bruken av kunstig intelligens for å nøye matche kandidaters kompetanse med riktige oppdrag, samt en systematiske forbedring av kvalitet på stillingsannonser.

Metodisk inkludering: Dfind har lagt stor vekt på kursing i inkluderende språkbruk, optimaliserte kravlister og fjernet søknadsbrev for å senke barrierene for søkerne.

En trygg samarbeidspartner

– En seier her i dag er jo også en ekstra bekreftelse til våre samarbeidspartnere at vi tar utfordringene i dagens arbeidsliv på alvor. Vi scorer svært godt på både innovasjon og mangfold, noe jeg mener viser at vi har fokus på de rette områdene som skal til for å formidle kompetanse og ekspertise i et krevende marked, sier Beathe Knudstad-Lopez, direktør i Dfind.

– Arbeidsmarkedet har vært i endring over tid. Dette kommer til å vedvare, og Dfind skal fortsette å legge til rette for at våre kandidater får utnyttet sitt potensial og at våre kunder oppnår sine mål gjennom rett kompetanse, ved å bistå de i kampen om de beste hodene.

Lagspillere

Våre medarbeidere har tidligere både vært nominerte og vunnet som enkeltpersoner, blant annet i kategorien årets rekrutterer. Det å få en utmerkelse som kan deles med alle ansatte oppleves derimot som ekstra spesielt.

– Vi er overveldet av å vinne som et lag; det å ta hjem gullet i kategorien 'Årets rekrutteringsbyrå' føles fantastisk, sier Janne Kristiansen, National Director for Dfind.

– Jeg er utrolig stolt av vårt team og takknemlig for tilliten våre kunder viser oss, ved å la oss bidra i arbeidet med å forvalte deres viktigste kapital - det menneskelige.

Om The Hunt 

The Hunt arrangeres av Schibsted og Finn.no og regnes for å være Norges største bransjesamling. Prisutdelingen har til hensikt å hedre de beste prestasjonene innen HR- og rekrutteringsbransjen. Selve kåringen skjedde i forbindelse med arrangementet 10. april 2024.

Årets arrangement hadde tittelen 'Leave no talent behind', og det ble lagt vekt på å skape like muligheter for alle.

Juryen bestod av:

  • Kristin Skogen Lund, CEO i Schibsted
  • Sumeet Singh Patpatia, Head of Diversity, Inclusion and Belonging i Schibsted
  • Sven Kinden Iversen, Fagansvarlig i HR Norge
  • Nina Melsom, Direktør Arbeidsliv i NHO

Slik beskrives priskategorien:

Med Årets rekrutteringsbyrå er vi på utkikk etter byrået med det lille ekstra – en bedrift som legger mye omtanke i prosesser, medarbeidere, kandidater, og kunder. De som utnytter verktøyene de har til rådighet til det fulle, som følger trendene i markedet og samfunnet, og som setter kandidatene i fokus.

Om Dfind

Dfind er en strategisk kompetansepartner for norsk næringsliv. Vi er et konsulent- og rådgivningsselskap som rekrutterer ledere og spesialister. Vi tilbyr også konsulentutleie og organisasjonsutvikling. Med over 20 år i det norske markedet har vi spesialisert oss på å hjelpe bedrifter og ledere med å finne og forvalte den viktigste kapitalen i dagens omskiftende arbeidsliv, nemlig den menneskelige.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.