Robert, Ann-Kristin, Ingrid og Linn i samtale

Joachim som snakker i telefonen
Joachim som snakker i telefonen

Rekruttering og executive search

På jakt etter kandidater med erfaring fra spesialist-, leder- eller styrenivå? Vi kan bistå gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Velger du å samarbeide med oss kan du være sikker på at du har valgt en partner som forstår dine behov og kan matche deg med de beste kandidatene.

Les mer
Ingvild som smiler

Konsulentutleie

Vi løser utfordringene dine. Når du trenger en konsulent, mangler midlertidig kompetanse, eller har behov for støtte i forbindelse med et spesifikt prosjekt, står vi klare for å bistå deg med å finne rett person til rett tid.

Les mer
Trond Inge og Camilla i samtale

Leder- og organisasjonsutvikling

Når du gjør endringer i bedriften, kreves det løsninger som tar hensyn til både den enkelte ansatte og selskapets beste. Vår kompetanse gjør oss til en allsidig samarbeidspartner innen lederutvikling, mentorprogram, omstilling, employer branding og endringsledelse.

Les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe din virksomhet med?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Onboarding av ledere: Dette bør du vite

Onboarding av ledere: Dette bør du vite

En tredjedel av alle nyansatte ledere slutter innen to år. Det skyldes i stor grad at det er for lite fokus på god onboarding av ledere. Det investeres tid og ressurser på å finne den rette k

se alle artikler

Vis alle