Dette sier kundene våre om oss!

  • Gjennom flere år i bransjen har vi samlet en mengde spennende og lojale kunder. Nysgjerrig på hvordan det er å samarbeide med Dfind? Her kan du lese hva noen av våre kunder sier om oss. 

Vieri sin suksessformel

Vieri er en av Norges 50 raskest voksende tech-selskaper. Den sterke veksten har ført til et behov for å få flere dyktige medarbeidere med på laget. Kombinasjonen av et sterkere employer brand, sammen med et effektivt søk etter kandidater, har vært suksessformelen i deres rekrutteringsprosesser.

Les mer

De første 100 dagene som leder

God onboarding av ledere blir ofte nedprioritert. I Dfind har vi utviklet et unikt 100-dagers program for oppfølging og mentoring av ledere i ny jobb. Gjennom dette programmet har vi fulgt Joakim Arentz Sohlberg i hans første tre måneder hos Nord-Norsk Isolering.

Les mer

Therese Bøe Dyrø

COO i Cantor AS

"Med en fersk feilslått rekruttering i bagasjen, så vi viktigheten av ett rekrutteringsselskap som kjente bransjen og som hadde innsikt i stillingstype og målgruppe. Dfind kom opp både gjennom anbefaling og nettsøk, og fremsto som ett godt valg i denne sammenheng. Etter første møte med rådgiver, var vi overbevist om at vi her hadde med en kompetent, ryddig og ikke minst hyggelig rekrutterer å gjøre.

Prosessen har vært profesjonelt håndtert fra start til slutt, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi kan trygt anbefale Dfind videre, og er ikke i tvil om hvem vi kontakter for rekruttering i fremtiden!"

Per Bjørner Myrbostad

Økonomidirektør i Kirkens Bymisjon

"Vi har brukt Dfind i flere år. Mange av mine ansatte i leder og controllerstillinger innen faget økonomi har blitt rekruttert via Dfind. Vår økonomiavdeling teller nå 37 ansatte herunder regnskap og lønn samt controlling for stiftelsen. Stiftelsen har en omsetning på NOK 1 mrd og teller ca 1000 ansatte.

Dfind har gitt meg en god opplevelse ved hver rekruttering, både under forarbeidet, intervjuene og oppfølgingen videre. Jeg vil spesielt trekke fram forarbeidet, da jeg opplever at beskrivelsen av stillingen det skal rekrutteres til blir grundig gjennomgått. Slik at våre forventninger til den som skal ansettes samstemmer med den Dfind igangsetter søk etter. Dette gjelder avklaring på ønsket faglig nivå, men ikke minst avklaring på personlige egenskaper og kjemi. Jeg setter også stor pris på at Dfind følger opp den ansatte gjennom telefonsamtaler i etterhånd. Samlet sett tror jeg dette fører til at den ansatte blir værende over lang tid."

Annemieke Nesse

CHRO i Cutters AS

"Vi har brukt Dfind allerede i noen år til å finne de beste ressursene til nøkkelroller i administrasjonen i hele Norge. Kvaliteten til rådgivere som jobber i Dfind er høy. De har god kompetanse på mange bransjer (stort nettverk) og forskjellige stillingstyper. De er flinke til å utfordre kunden på hele kandidatprofilen de er på jakt etter til en stilling.

Som kunde føler man seg ivaretatt fra start til slutt. Det blir presentert en ambisiøs tidslinje for hele prosessen ved oppstart som overholdes nøyaktig. Rådgiverne er veldig flinke til å komme med hyppige oppdateringer angående status i prosessen og er ikke redd for å snakke om mulige utfordringer som møter dem på veien og komme med anbefalinger på hva som må til for å komme i mål med prosessen.

Når jeg jobber med Dfind er jeg trygg på at jeg får det lille ekstra som ofte må til for å få den beste kandidaten ombord akkurat når jeg trenger den. Og det er her de skiller seg ut fra flere andre byråer jeg har jobbet med gjennom hele karrieren. Jeg hører akkurat det samme fra alle medarbeidere som har blitt ansatt i Cutters via Dfind. De har hele tiden følt at prosessen har vært ryddig og at de har fått den støtten og tilbakemelding de har forventet/trengt i hele rekrutteringsprosessen."

Arne Erik Berntzen

CIO i Posten Norge

"Jeg har så langt brukt flere rekrutteringsbyrå innenfor IT-området i en periode der det er krevende å få tak i ressurser. Til skille fra de andre selskapene klarte faktisk Dfind å skaffe de ressursene som vi skulle ha. I den siste rekrutteringen hadde vi til og med flere dyktige kandidater å velge mellom. Jeg vil blant annet trekke frem at de fant flere kandidater som var relevante, klarte å levere på oppdraget og utfordret meg som kunde, dvs. fikk meg til å tenke annerledes."

Mari Enoksen Hult

Direktør Stab for organisasjon i Tromsø kommune

"Vi har hatt bistand fra Dfind i forbindelse med tilsetting av seksjonsleder for seksjon for IT, digitalisering og arkiv. Vi har svært gode erfaringer med måten dette oppdraget ble løst på. Vår kontaktperson var fra første stund profesjonell, effektiv og svært imøtekommende. Det ble lagt en god plan for arbeidet, og planen ble fulgt på en svært god måte. Hun var alltid i forkant med sine forberedelser, og gjorde en svært god jobb med stillingsutlysning, kandidatsøk og den øvrige delen av tilsettingsprosessen.

For oss er det viktig at våre eksterne samarbeidspartnere setter seg inn i vår type virksomhet, dette var klart en styrke hos Dfind - og bidro til å skape tillit fra vår side fra første stund. Det var på intet tidspunkt tvil om at alle deler av prosessen ble fulgt opp, noe som naturlig nok gav oss som oppdragsgiver en trygghet gjennom hele prosessen frem til tilsetting var gjort. Pluss, masse godt humør og humor hele veien - også det viktig og verdifullt."

Arild Stange

Fagdirektør HR (Divisjon IT) i Statens vegvesen

"Statens vegvesen har gjennom samarbeidet med Dfind på kort tid oppnådd meget gode resultater både i effektivisering av rekrutteringsprosesser og i arbeidet med økt satsing på profilering. Dette fordi medarbeiderne i Dfind er dedikerte og veldig profesjonelle innen sine fagområder. Det tas egne initiativ med forslag til endringer både av rutiner og praktisk gjennomføring av aktiviteter.

Oppfølging innenfor alle områder vi samarbeider er meget god. Vi klarer nå på en mye bedre måte å skille oss ut i markedet og opprettholde antall søkere til stillinger selv om markedet er mye tøffere. De har hjulpet oss med en bevisstgjøring når det gjelder viktigheten av sosiale medier og utnyttelse av Schibsteds sine flater. Vi har fått særdeles god hjelp når det gjelder profilering og økt bevissthet når det gjelder viktigheten av bruken av design, logo, farger og slagord. Dette håper vi vil gi en god gjenkjennelseseffekt ute i markedet."

Kristin Thoner

HR Manager i DNV Digital Solutions

"Vi har nylig brukt Dfind for å ansette en Sales Manager og vi er kjempefornøyde med arbeidet de gjorde for oss. Dfind satte seg raskt inn i vårt rekrutteringsbehov og de kjørte en profesjonell prosess med tett og god oppfølging. Kandidatene de presenterte til oss var både relevante og kvalifiserte. Vi endte faktisk opp med ansette to kandidater istedenfor en!"

Jomar Fugløy

Prosjektsjef / Produksjonsleder helprefab i Con-Form Orkanger AS

"Dfind sitt 100-dagers program har vært veldig lærerikt - både for oss og de nyansatte. Vi har ikke brukt et slikt program før, så det var nyttig å få innspill utenfra om hva vi måtte ha på plass og hva som forventes av oss som arbeidsgiver for å integrere en ny arbeider på best mulig måte. Vi har gode rutiner for det i produksjonen, men ikke på administrative stillinger. I en hektisk hverdag så har det vært fint at Dfind har kommet inn som en nøytral part og gitt veiledning, råd og mentoring/coaching. Alt i alt er vi meget fornøyd!"

Her finner du oss

  • I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. 

Kontakt oss