Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker.

Passion for people

En samarbeidspartner for deg som trenger fagspesialister og ledere

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering, konsulentutleie og organisasjonsutvikling. 

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en profesjonell og helhetlig tilnærming skal vi sikre at alle parter får de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss er dette #passionforpeople.

"Shaping the world of work"

Store ord tenker du kanskje, men det er jo nettopp det vi gjør. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal nå sine mål gjennom tilgjengelig og riktig kompetanse, likeså skal vi sikre at våre kandidater får de beste muligheter til å finne sin rolle og plass i et trygt arbeidsforhold. Vårt mål er å gi både kunder og kandidater de beste forutsetninger for å lykkes sammen. 

Vi er her i morgen

Dfind er en del av Randstad, verdens største HR-selskap. Det gir oss tilgang til teknologi, kunnskap og innsikt som er helt unik. Med en solid eier i ryggen og over 60 års erfaring fra bransjen kan du være trygg på at vi er der for deg som en langsiktig samarbeidspartner både på kort og lang sikt. 

Vi jobber hver dag for å skape gode muligheter for våre kandidater og sikre våre kunder de riktige hodene. Vi ønsker å være «top of mind» både når noen vurderer å bytte jobb, og når noen trenger flere folk.

Janne Kristiansen - National Director
Benedicte og Anniken i sosial sone

Bli kjent med oss

I møtet med mennesker skapes energi som er drivkraften i vår jobb. Et fellesskap og den gode lagfølelsen, i tillegg til en god dose yrkesstolthet og fokus på kvalitet, kjennetegner oss. Vi har “passion for people”

Våre rådgivere
Benedicte og Anniken i sosial sone

Se våre utvalgte kundereferanser

Gjennom flere år i bransjen har vi samlet en mengde spennende og lojale kunder. Nysgjerrig på hvordan det er å samarbeide med Dfind? Les hva noen av våre kunder sier om oss. 

Les mer
Benedicte og Anniken i sosial sone

Har du lyst til å jobbe med rekruttering?

Visste du at vi ble kåret til årets rekrutteringsbyrå? Vi er i dag mer enn 50 rådgivere og siden vi vokser har vi plass til flere dyktige folk på laget.

Les mer
Benedicte og Anniken i sosial sone

Vårt samfunnsansvar

I henhold til regnskapsloven kan du lese mer om Randstad Norway, Dfind sitt moderselskap, sin regjørelse for samfunnsansvar.

Les mer

Her finner du oss

  • I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. 

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.