Trond Inge og Camilla i samtale

Organisasjons- utvikling

Når du gjør endringer i bedriften, kreves det løsninger som tar hensyn til både den enkelte ansatte og selskapets beste. Vår kompetanse gjør oss til en allsidig samarbeidspartner innen lederutvikling, omstilling, employer branding og endringsledelse.

Ørjan, Rober og Rune i KA15

Leder- og organisasjonsutvikling

Kunnskap om personlig og organisatorisk utvikling gjør oss i stand til å være en samarbeidspartner som bidrar til å styrke kompetanse, suksess, produktivitet og trivsel, både på kort og lang sikt.

Les mer

Omstilling

Våre erfarne rådgivere ivaretar den enkeltes behov, har en coachende tilnærming for å identifisere kandidatens styrker, samt foreslår utviklingsmuligheter. Dette for å sikre at de er best mulig rustet til å ta fatt på nye muligheter i arbeidsmarkedet. 

Les mer
Ole Christian i dialog

Employer branding

Attraktive arbeidsgivere har lettere for å rekruttere nye medarbeidere. Dette er fordi folk jobber for kulturer, og ikke selskaper. Deres oppfatning av deg som arbeidsgiver er avgjørende. Det handler i stor grad om å kommunisere bedriftens styrker.

Les mer
Robert og Janne i arbeid

Konsulentbistand

Trenger du å optimalisere egen rekrutteringsprosess, bygge en rekrutteringsavdeling, trene rekruttererne dine i search og nettverksbygging, eller tydeliggjøre eget employer brand? Vi leverer rådgiving og konsulenttjenester. 

Les mer
Christian og Janne i dialog

100-dagers program

Et unikt 100-dagers program for oppfølging og mentoring av ledere i ny jobb. Grunnlaget for å lykkes må legges tidlig. Programmet vil gi deg økt bevissthet rundt nøkkelen til suksess, samt en konkret læringsplan for den første perioden. 

Les mer

Det utdannes for få personer innen en rekke viktige områder, og resultatet er at vi i mange år har hatt mangel på kandidater. Denne mangelen forsterker konkurransen om kandidatene, og underbygger viktigheten av å fremstå som attraktiv.

Henrik Hummel - Business Area Manager

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.