Dfind 100 dager for ledere

Vi tilbyr et unikt 100-dagers program for oppfølging og mentoring av ledere i ny jobb. Grunnlaget for å lykkes i en ny lederrolle må legges tidlig. Det en leder gjør de tre første månedene vil i stor grad avgjøre om vedkommende vil lykkes eller ikke. Forskning viser at:

  • 1 av 3 tråkker feil og slutter etter 18-24 måneder i ny lederjobb 
  • 40-50% når ikke det ønskede resultatet

Programmet gir økt bevissthet rundt nøkkelen til suksess i ny jobb, samt en konkret læringsplan for den første perioden. Ingen selskaper er like, og det er heller ikke lederrollene. Programmet tilrettelegges ut i fra behovet til både virksomheten og lederen.

I Dfind sitt 100 dagers program blir den nylig rekrutterte lederen bedre rustet til å ta de riktige valgene, får muligheten til å styrke egen lederstil og får ikke minst avklart forventninger i den nye rollen. Vi følger lederen helt fra signering og gjennom de første 100 dagene med veiledning, råd, mentoring og coaching. Programmet gjennomføres i kombinasjon med veiledning og selvstendig arbeid, og er et samarbeid mellom lederen, lederens leder samt rådgiver fra Dfind.

I mentorsamtalene er utbyttet å bygge robusthet i møte med press og endring, mestre kaos og stress, bygge en bærekraftig selvutvikling og lage SMARTe mål som stimulerer og motiverer.

Tilbake til hovedside for organisasjonsutvikling

Vår kontaktperson for 100-dagers programmet

Trond Inge Halten

Business Area Manager i Trondheim

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.