Aktuelt - hva skjer hos oss i Dfind

På scenen under The Hunt 2024

Kåret til Årets Rekrutteringsbyrå 2024

Publisert: 10. april 2024

Dfind er kåret til Årets rekrutteringsbyrå for 2024 på The Hunt, Schibsted og Finn.no sin store årlige kåring. Vi vant prisen også i 2020.

les mer
Situasjonsbilde av Beathe

Kvinner snur ryggen til lederstillinger

Publisert: 8. mars 2024

På en dag der likestilling i arbeidslivet står høyt på agendaen, avdekker en fersk undersøkelse fra vårt morselskap, Randstad, en overraskende tendens.

les mer

Fyller Norges største datasenter med kompetanse

Publisert: 12. desember 2023

En av de store nyhetene når det gjelder nyetableringer innenfor datasentersiden, er TikToks etablering på Hamar. I denne jobben har vi i Dfind en sentral rolle i å skaffe kvalifiserte IT-spesialister til det nye datasenteret.

les mer

Onboarding av ledere: 100 avgjørende dager

Publisert: 25. oktober 2023

Bedrifter som skal ansette ny leder investerer ofte mye ressurser i å finne rett kandidat. Men hva skjer når nysjefen er ansatt og nøkkelkortet utlevert? De første 100 dagene er kritiske for å lykkes.

les mer

Vil fylle 400 ledige lederstillinger i Rogaland

Publisert: 26. septemeber 2023

Kompetansegapet i Rogaland må tettes. Nå har Dfind, som jobber med rekruttering og lederutvikling, ansatt to nye erfarne seniorrådgivere for å styrke lederkompetansen i Stavangerregionen.

les mer

Hvordan tiltrekke og beholde den riktige kompetansen?

Publisert: 15. septemeber 2023

Hvorfor slutter ansatte, og hvordan kan man hindre at nøkkelpersoner slutter? I denne podcast-episoden diskuterer disse viktige spørsmålene. Hør hvordan du som leder kan være best mulig rustet i en utfordrende tid.

les mer

Flere kvinnelige ledere gjennom fleksibilitet og tillit

Publisert: 15. mars 2023

Marlen nyter frihet og fleksibilitet i sin egen lederstilling. Hun oppfordrer flere bedrifter til å legge forholdene til rette for å øke andelen kvinnelige ledere. I verdens mest likestilte land har vi fortsatt utfordringer med likestilling i ledergrupper.

les mer

Torhild har valgt å utsette pensjonisttilværelsen

Publisert: 4. oktober 2022

1. oktober ble FNs internasjonale dag for eldre markert. I forbindelse med dette ønsker vi å rette oppmerksomhet mot viktigheten av å beholde, utvikle og utfordre gode seniormedarbeidere i organisasjonen.

les mer
Camilla foreleser på utviklingsprogram

Skreddersydde utviklingsprogram innen ledelse

Publisert: 28. september 2022

I Dfind er vi opptatt av å gjøre ledere trygge i lederrollen. På våre skreddersydde utviklingsprogram får du ny kunnskap, praktisk trening og konkrete verktøy. Du blir bedre rustet til å ta de riktige valgene og får muligheten til å styrke egen lederstil.

les mer

Ingeborg skal hjelpe kundene våre å tiltrekke og beholde de beste folka

Publisert: 6. april 2022

Ingeborg Tharaldsen begynte hos oss i januar og jobber som rådgiver innen employer branding. Vi har stilt Ingeborg noen spørsmål slik at du kan bli litt bedre kjent med henne.

les mer
Silje på FOMO

En god rekrutteringsrådgiver må tørre å utfordre det etablerte

Publisert: 16. mars 2022

Vår tids største utfordring er at vi trenger rett kompetanse av spesialister og ledere. Nå vil Silje Finnskog Jensen bruke sin nye rolle som Business Area Manager i Dfind Stavanger til å utfordre måten å tenke på innen rekruttering av ledere, og påvirke utviklingen for videre vekst i regionen.

les mer
Situasjonsbilde av Beathe

Fornyer og forsterker kompetansen i Stavanger-regionen

Publisert: 13. september 2021

Etter flere år på Lura har Dfinds lokalkontor i Rogaland nå flyttet inn i nye lokaler hos FOMO på Forus – en unik coworking space formet som en handlegate, med mange nyskapende selskaper og et sterkt fellesskap.

les mer
Situasjonsbilde av Trond Inge

Vi utvider vårt tjenestetilbud i Trondheim

Publisert: 14. mars 2021

Med næringslivsveteranen Trond Inge Halten i spissen skal vi etablere oss som en komplett konsulent- og rådgivningspartner for virksomheter med base i Trøndelag.

les mer
Portrett av Marlen

Styrker kompetansen i nord

Publisert: 1. januar 2021

Vi etablerer nytt lokalkontor i Tromsø, og styrker dermed selskapets tilstedeværelse i Nord-Norge. Satsingen markerer et viktig steg i ambisjonen om å kunne tilby lokal kompetanse i hele landet.

les mer
Ansatte på scenen under The Hunt 2020

Kåret til Årets Rekrutteringsbyrå 2020

Publisert: 28. februar 2020

Vi ble kåret til "Årets rekrutteringsbyrå" på The Hunt 2020. Dfind var nominert for andre året på rad, og denne gangen dro vi i land den gjeveste prisen for vår innsats.

les mer
Situasjonsbilde av Torhild og Yngvild

Dfind satser i Bergen

Publisert: 16. februar 2020

Dfind har fram til 2019 markedsført seg under Randstad-brandet i byen, men vi ønsker nå å stå fram som en tydeligere aktør i forhold til kunder og kandidater. 

les mer