Ingvild som smiler

Konsulentutleie

Vi løser utfordringene dine. Når du midlertidig mangler kompetanse, har behov for støtte i forbindelse med implementeringer eller andre typer endringer finner vi rett person til rett tid.

Når du trenger spesialister og ledere

Vi hjelper deg når du trenger tidsbegrenset kompetanse

Som eksperter på rekruttering og på search etter tilgjengelige konsulenter, mener vi det er viktig å kunne forstå både kundenes behov så vel som kandidatenes kompetanse.  Alle våre rådgivere har derfor mange års erfaring, og bakgrunn fra de fagområdene de jobber innen. Vi er spesialister som finner spesialister og ledere. Med "passion for people" setter vi oss inn i komplekse roller hos store og små kunder og finner rett person.

Det er viktig for oss å til enhver tid ha god forståelse for kandidatmarkedet. Vi jobber proaktivt med kandidatene. Vi intervjuer/er i dialog med i overkant av 700 kandidater årlig, noe som setter oss i stand til å løse problemstillingene dine raskt og med rett kandidat.

Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele prosessen, helt i tråd med vår ISO sertifisering.

For meg er det viktig at vi som rådgivere forstår kunden. Vi må forstå hva som faktisk skal gjøres i jobben, men også hvordan kunden ønsker det gjort. Når vi tenker “passion for people” handler dette for oss om å følge opp våre konsulenter og sørge for at kunde og konsulent er fornøyde - vi støtter i oppgaven med å avklare forventninger og er til stede for konsulent og kunde gjennom oppdraget.

Elisabeth Siger-Nielsen, Senior Advisor

Nye regler om innleie av arbeidskraft: Dette må du som leder vite

Stortinget vedtok i 2023 et knippe endringer i Arbeidsmiljøloven. 1. april trådte regelverket om inn- og utleie i kraft. Har du skaffet deg en god nok oversikt over hva dette betyr for deg som arbeidsgiver? I denne artikkelen får du en kort innføring.

Les mer

Revidert arbeidsgiver

For oss i Dfind er det viktig å være en god arbeidsgiver for våre utleide medarbeidere. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle oss til å være en kvalitetsleverandør for våre kunder.

For å få dokumentert vår kvalitet og profesjonalitet som arbeidsgiver har vi underlagt oss en frivillig revisjonsordning, Revidert Arbeidsgiver. Revidert Arbeidsgiver skal støtte bedriften og ledere i arbeidet med å følge opp det lovmessige ansvaret ovenfor utleide medarbeidere. Dfind, som en del av Randstad, har fullført revisjon og ble godkjent som Revidert Arbeidsgiver av NHO Service 1. juli 2020.

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.