Jobb som IT-konsulent i Dfind

Du har kompetansen, vi har oppdragene. Vi hjelper deg til å finne spennende roller med gode utviklingsmuligheter innen digital og IT. 

Hvorfor skal du velge Dfind?

Store karrieremuligheter

Å være utleid via Dfind gir deg flere muligheter. Du får en fot på innsiden av et selskap med et stort nettverk i ulike bransjer. Ved å være registrert i vår database får du tilgang til ledige stillinger før alle andre. Mange stillinger legges ikke ut, men blir tilbudt de kandidatene som allerede er registrert hos oss.

Erfaringen du får i oppdragene vil ofte åpne nye dører og muligheter - som igjen vil bidra til din videre karriereutvikling. Dfind har oppdragsgivere over hele landet, både i offentlig og privat sektor og mulighetene hos oss er derfor mange. 

Hva vil det si å være konsulent?

Å være konsulent i Dfind vil si at du er ansatt hos oss, men utleid til en av våre kunder. Hos oss får du tett oppfølging hele veien, konkurransedyktig lønn og blir invitert til sosiale sammenkomster sammen med resten av konsulentene.

For oss er det viktig at våre konsulenter trives uansett hvor de jobber, og vi er svært opptatt av at du føler deg trygg, velkommen og velinformert under hele arbeidsforholdet. Ved å være utleid via oss, har du en støttespiller og en sparringspartner, som ønsker at du skal lykkes.

Hvilke fagområder kan jeg jobbe innenfor?

Hos oss kan du jobbe innenfor flere spennende fagområder. Vi har mange oppdragsgivere som har et kontinuerlig behov kompetanse innenfor digital og IT-segmentet. Typiske stillinger vi jobber med er:

 • IT-support (første og andre linje)
 • Nettverkskonsulent
 • IT-tekniker
 • IT-driftstekniker

Hils på noen av våre dyktige konsulenter

Anurag Shai

Konsulent i Dfind

Jeg opplever Dfind som et seriøst selskap. Den menneskelige kontakten er viktig for meg, og der har Dfind skilt seg positivt ut fra de andre byråene jeg har jobbet for tidligere. Jeg føler at jeg blir tatt vare på. Vi deler også mange av de samme interessene som gaming, YouTube osv. Jeg har vært utleid i to forskjellige oppdrag gjennom Dfind. Jeg har selv forsøkt å søke direkte på stillinger, noe som ikke har vært lett, så jeg er veldig glad for at Jens og Thor-Martin hjalp meg ut i jobb.

Ludvig Bohne

Konsulent i Dfind

Det å jobbe for Dfind har vært utrolig bra. I mitt tilfelle tok jeg kontakt når jeg var arbeidsledig og Thor-Martin og Jens har hjulpet meg med å finne nye muligheter. Jeg har vært utleid i fire forskjellige oppdrag, hvor jeg har fått muligheten til å teste ulike arbeidsplasser og opparbeidet meg god erfaring. Prosessen har alltid vært smidig. Når et oppdrag er ferdig har det gått raskt å få et nytt. Dfind har alltid vært "på ballen".

Bli bedre kjent med rådgiverne du vil møte hos oss:

Hils på Thor-Martin og Jens

Jens Kuhn

Senior Advisor i Dfind

Jobbet tidligere med IT-support i 10 år før han begynte som rådgiver i Dfind. Jens skjønner hva som kreves av deg som ansatt for å lykkes best mulig i arbeidsmarkedet, hvordan du på best mulig måte kan ivareta din egen karrierestige og samtidig finne en arbeidsgiver du kan trives hos.

Thor-Martin Daae

Advisor i Dfind

Med over 7 års erfaring innen salg og rådgivning, ser han viktigheten av å forstå og tilpasse seg kandidatens behov. Thor-Martin er flink til å identifisere kandidatenes digitale og personlig kompetanse. Han er opptatt av å være en støttende sparringspartner for konsulentene.

Noen av oppdragene vi jobber med akkurat nå:

Oslo

Inhouse IT-support

Ønsker du å jobbe med IT-support i et av Norges ledende advokatfirmaer?

Ta kontakt for mer info
Oslo

IT-Support i Sykehuspartner

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med IT-drift og support.

Ta kontakt for mer info

Revidert arbeidsgiver

For oss i Dfind er det viktig å være en god arbeidsgiver for våre utleide medarbeidere. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle oss til å være en kvalitetsleverandør for våre kunder.

For å få dokumentert vår kvalitet og profesjonalitet som arbeidsgiver har vi underlagt oss en frivillig revisjonsordning, Revidert Arbeidsgiver. Revidert Arbeidsgiver skal støtte bedriften og ledere i arbeidet med å følge opp det lovmessige ansvaret ovenfor utleide medarbeidere. Dfind, som en del av Randstad, har fullført revisjon og ble godkjent som Revidert Arbeidsgiver av NHO Service 1. juli 2020.

Ønsker du å jobbe med IT-support eller IT-drift?

Fields marked with an * are mandatory fields
 1. Fyll ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere ta kontakt med deg:
 2. *
 3. *
 4. *
 5. *
 6. Send
 7.