Bilde av Ingeborg

Tilstedeværelsen i Stavanger er et viktig steg mot målet om nasjonal dekning

Nye lokaler i et spennende vekstmiljø, nye ansatte med relevant erfaring og kompetanse og en enda større lokal tilstedeværelse er nøkkelingredienser når Dfind befester sin satsning i Rogaland.

Fornyer og forsterker kompetansen i Stavangerregionen

Publisert: 13. september 2021

Etter flere år på Lura har Dfinds lokalkontor i Rogaland nå flyttet inn i nye lokaler hos FOMO på Forus – en unik coworking space formet som en handlegate, med mange nyskapende selskaper og et sterkt fellesskap.

– Selv om koronapandemien har vist oss at mange aktiviteter kan gjennomføres digitalt mener vi at det fortsatt er viktig med en fysisk tilstedeværelse, både for kundene våre og kandidatene, sier regiondirektør Beathe Knudstad-Lopez i Dfind.

Dfind er en del av Randstad-konsernet, verdens største HR-selskap, og ble i 2020 kåret til årets rekrutteringsbyrå i Norge.

– Vår jobb vi alltid være å bygge gode relasjoner og mellommenneskelige forhold. Vi jobber mot spesialister, og har hovedfokus på rekruttering, utleie av konsulenter innen Engineering, Digital & Tech , Finance og Executive. I tillegg bistår vi med rådgivning i å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker, sier Knudstad-Lopez.

– Flyttingen til FOMO plasserer oss i et inkluderende miljø som er en katalysator til vekst, og gir oss muligheten til å komme tettere innpå det lokale næringslivet og selskaper som vil være med å forme Stavanger-regionen i årene fremover.

– Sender et tydelig signal

Etter en periode som har vært tøff for mange, ser vi nå mot utgangen av pandemien. Bedriftene skal ansette som aldri før, og på enkelte områder er kandidatmangelen ekstrem. Vi ser en enorm vekst i stillingsmarkedet, og med styrket posisjon og ny satsning i alle landets regioner er Dfind rigget for å møte denne veksten og kompetansebehovet den skaper.

Den nye og forsterkede tilstedeværelsen i Stavanger-regionen er en viktig del av denne satsningen, og markerer et viktig steg mot vårt mål om nasjonal dekning.

– Ved å flytte til FOMO sender vi et tydelig signal om at vi er til stede, og at vi ønsker å skille oss litt fra tradisjonelle rekrutteringsbyråer. Vi er så mye mer enn det, og vi tilbyr så mye mer enn det. Blant annet bistår vi selskap i scale-up-fasen med rådgivning på alt innenfor P&O, fastslår seniorrådgiver Glenn André Handegård.

Stor optimisme og nye muligheter

Stavanger-regionen er i stor utvikling. I Norges oljehovedstad vil olje og gass trolig være en viktig næring også i årene fremover, men med det grønne skiftet dukker det også opp nye, store muligheter – og nye arbeidsplasser med behov for ny kompetanse. Derfor er det svært viktig for Dfind rigge oss for den videre veksten, ved å styrke laget i Stavanger og ønske flere nye kolleger velkommen ombord.

– Plutselig er Stavanger en teknologihovedstad, en havvind-hovedstad og også et godt marked innenfor oppdrett og sjømat. Det vokser stadig frem nye interessante markeder og forretningsområder, og vi ser blant annet en økende etterspørsel fra SaaS- og batteriteknologi-selskap, forteller Handegård.

– Det er stor optimisme i det lokale næringslivet. Vi får mange forespørsler og henvendelser, og det er tydelig at selskapene trenger flere folk. Med det systemet og det internasjonale nettverket vi har i konsernet, kombinert med lokalkunnskap og kjennskap til hva som rører seg i markedet, er Dfind godt posisjonert til å hente den nødvendige kompetansen – både i Norge og fra utlandet, tilføyer Knudstad-Lopez. 

Styrker teamet med nye ansatte

Et av områdene vi satser tungt på, og der det er et raskt voksende behov for kompetanse, er IT. 

– IT er et av våre viktigste satsningsområder, og noe vi jobbet mye med tidligere. Her ser vi at det er stor vekst i regionen, og ønsker å styrke teamet vårt. 

– Dfind i Rogaland vokser med andre ord både i antall mennesker, kompetanse og operasjonell erfaring, og vi fortsetter jakten videre. Snarlig utlyses enda flere stillinger, lover Knudstad-Lopez.

– Nå gleder vi oss til å jobbe tett med det lokale næringslivet og bidra til utviklingen i området. Fremtiden ser lys ut, avslutter hun.

Kontakt meg for en uforpliktende prat

Bilde av Silje

Silje Finnskog Jensen

Business Area Manager, Stavanger