Dfind tar nok et steg mot målet om total nasjonal dekning

Vi utvider vårt tjenestetilbud i Trondheim, og tar nok et steg mot målet om total nasjonal dekning. Med næringslivsveteranen Trond Inge Halten i spissen skal Dfind etablere seg som en komplett konsulent- og rådgivningspartner for selskaper med base i Trøndelag. 

Nok en viktig brikke på plass: Dfind utvider i Trondheim

Publisert: 14. mars 2021

Den 1. mars 2021 tiltrådte Trond Inge Halten i stillingen som Business Area Manager i Dfind, og markerte med det at selskapet styrker sin posisjon i Trondheim. Halten har mer en 35 års erfaring fra norsk næringsliv, og kommer inn med en enorm kompetanse opparbeidet gjennom tidligere stillinger som, blant annet, regionsjef i Ajilon og seniorkonsulent i Visindi. De seneste to årene har han vært CEO i teknologiselskapet Fieldata.

Nå har den erfarne hodejegeren og ledelseskonsulenten ambisiøse mål for Dfinds satsning i Trondheim – som dekker et viktig geografisk nedslagsfelt for selskapet.

Et kriterium for å dekke Norge på en god måte

Dfind er en del av Randstad-konsernet, verdens største HR- og rekrutteringsselskap, og tilbyr ekspertise innen spesialist- og lederrekruttering, rådgivning og organisasjonsutvikling. Fra før av har selskapet kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Tromsø, og konsernet har en allerede etablert tilstedeværelse i Trondheim i form av IT-konsulentselskapet Dfind Consulting. Den utvidede satsingen er nok en sentral brikke i selskapets ambisjon om å tilby spisset, faglig kompetanse i kombinasjon med god lokal kjennskap i hele landet.

– Distansen mellom Bergen og Tromsø er stor, og Trondheim er en viktig by i norsk næringsliv. Vi må ha et kontor her får å kunne dekke Norge på en god måte, og jeg ser frem til å styrke Dfinds tilstedeværelse i Trøndelag, fastslår regiondirektør Beathe Knudstad-Lopez.

Vil løfte frem Dfind som konsulent- og rådgivningsselskap

Mange forbinder navnet Dfind først og fremst med search og rekruttering av ledere og spesialister. Selv om disse tjenestene alltid vil stå sentralt i selskapets tilbud, ønsker Halten å løfte frem og tydeliggjøre selskapets kompetanse som et konsulent- og rådgivningsselskap som jobber for å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker.

– Det finnes allerede flere selskaper i Trondheim som spesialiserer seg på rekruttering, men det som virkelig gjør at Dfind skiller seg ut er at vi kan gå inn i selskaper og bidra som rådgivere på flere nivåer. Det gjør også at vi, som rekrutteringspartner, får et helt annet innblikk selskapets utfordringer, styrker og behov, ut i fra hvilken fase de befinner seg i, sier Halten.

– Jeg har et allerede bredt og etablert nettverk på executive- og styrenivå i området, og det jeg ser på som mest spennende med denne stillingen er muligheten til å bistå selskaper med alt fra organisasjonsutvikling, forretningsutvikling og lederutvikling til rådgiving i forbindelse med strategiprosesser, due dilligence, oppkjøp og fusjoner, i tillegg til rekruttering utdyper han.

Førsteprioritet er å bygge et solid team

Øverst på Halten “To do”-liste står likevel oppgaven med å bygge opp Trondheimskontoret.

– Førsteprioritet nå er å bygge opp et solid team. Vi har allerede prosesser i gang for å få inn flere dyktige rekrutterere og rådgivere, og jeg er overbevist om at jeg vil ha et fullverdig team rundt meg i løpet av kort tid, avslutter Dfinds nye Business Area Manager.

Ønsker du å se hvilke muligheter vi kan skape for din virksomhet?

Bilde av Trond Inge

Trond Inge Halten

Business Area Manager, Trondheim