Bilde av Ingeborg

Søker IT-spesialister til TikToks nye datasenteret på Hamar.

Vi i Dfind jobber med å fylle en rekke stillinger som skal sikre alle deler av det gigantiske prosjektet det er å etablere Norges største datasenter i Innlandet.

Fyller Norges største datasenter med kompetanse

Publisert: 12. desember 2023

En av de store nyhetene når det gjelder nyetableringer innenfor datasentersiden, er TikToks etablering på Hamar. I denne jobben har vi i Dfind en sentral rolle i å skaffe kvalifiserte IT-spesialister til det nye datasenteret.

- Målet vårt er å finne kandidater innen IT-sektoren som kan bidra til suksessen til det nye datasenteret. Vi er dedikerte til å matche riktig kompetanse med de spesifikke behovene til TikTok, forteller senior advisor Jacob Bruun i Dfind.

TikTok har overtatt det første av fem datasenterbygg i Innlandet, og Dfind jobber aktivt for å sikre at selskapet har tilgang til de nødvendige IT-ekspertene.

- Vi jobber tett med kunden for å identifisere og rekruttere dyktige IT-spesialister som vil være avgjørende for den vellykkede driften av datasenteret. Vår erfaring og dedikerte tilnærming til rekrutteringsprosessen gjør at vi er godt posisjonert for å levere kvalifiserte kandidater, forteller Bruun, som også legger til at dette er en unik mulighet for arbeidstakere som har en tilknytning til Innlandet.

- Denne type roller er noe vi sjeldent ser i så stort volum lokalt, så om man tenker å flytte “hjem” eller ser etter muligheter utenfor Oslo-gryta bør man kontakte oss, fortsetter Bruun. 

Det har vært en politisk debatt og bekymringene rundt bruk av norsk strøm til TikTok. På spørsmål om Dfinds rolle i å adressere slike bekymringer, sier Bruun:

- Vi er opptatt av å bidra til at rekrutteringsprosessen ikke bare møter de tekniske kravene, men også tar hensyn til lokale bekymringer og interesser. Dette sikrer ikke bare suksess for TikTok, men også positiv lokal innvirkning.

- Vi jobber med å fylle en rekke stillinger, fra IT-teknikere til tekniske programledere som skal sikre alle deler av det gigantiske prosjektet det er å etablere Norges største datasenter. Vårt fokus er å finne kandidater som ikke bare har riktig teknisk kompetanse, men som også passer inn i den unike kulturen og visjonen til TikTok.

I tillegg til å levere på rekrutteringsfronten, har Dfind også et øye for fremtidige utfordringer.

- Vi har som mål å bidra til bærekraftig vekst, og ser på leveransen som en mulighet for å støtte både datasenteret, men også IT-miljøet i Innlandet på lang sikt, avslutter Bruun, og legger til at fokuset på lokal kompetanse også kan være med på å bygge opp Mjøsdistriktet som et teknologisk kraftsenter i Innlandet. 

Er du nysgjerrig på om rollene vi rekrutterer til er noe for deg, ta gjerne direkte kontakt med oss via skjemaet under.

Ønsker du at vi skal kontakte deg?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.