Dfind ansatte i samtale

Rekruttering og executive search

Søker du etter kandidater med bakgrunn fra enten spesialist-, leder- eller styrenivå, men synes prosessen kan være ressurskrevende? Med over 20 års erfaring innen rekruttering og executive search står vi klare til å hjelpe deg. Vi kan bistå gjennom hele eller deler av prosessen.

Rekruttering av ledere og spesialister

Vi hjelper deg å finne de beste kandidatene

Trenger du hjelp til å rekruttere ledere eller spesialister? Velger du å samarbeide med oss kan du være sikker på at du har valgt en partner som forstår dine behov, og kan matche deg med de beste kandidatene. Vi har lang erfaring og kvalitetssikrede prosesser som gjør at du kan fokusere på det du kan best, mens vi finner kandidatene som skal hjelpe deg å nå dine mål.

Dfind ønsker å være en partner som løfter blikket, utover den enkelte rekrutteringsprosess. Vi skal se muligheter og rådgi. Det handler også om å utfordre deg som kunde når det gjelder viktige parametere som forventninger, tanker og krav. Vi vet at detaljert kjennskap til bransjer og marked, tilgang til et omfattende nettverk, effektive verktøy, samt bred erfaring og kompetanse er avgjørende for å finne den riktige leder eller spesialist.  

Vi tilbyr ekspertise innen følgende områder:

 • Leder- og spesialistrekruttering 
 • Executive search 
 • Styrerekruttering
 • Sluttvurdering 

En vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Det innebærer også at du får den nødvendige kompetansen, erfaringen og ideene som hjelper din virksomhet å vokse. I tillegg bør man vurdere kandidatens motivasjon og hvor godt vedkommende passer inn i arbeidsmiljøet. Hver ny ansatt er en viktig investering, og det er derfor nødvendig å være sikker på at du får rett person på rett plass. 

Ved å samarbeide med oss vil du kunne spare mye tid og penger, samtidig som du får med deg en ekspert i prosessen. Våre ansatte har solid kompetanse innen rekruttering, utvelgelse og testbruk. De har en strukturert tilnærming som i sum kan bidra til å redusere risikoen for feilansettelser. Samtidig har vi god innsikt i hva som rører seg i markedet av trender og bevegelser hos relevante kandidater.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale »

I kampen om talentene handler det om å få frem hvem du er, hva du står for og hva du kan tilby.

Henrik Hummel - Business Area Manager

Hvorfor skal du velge Dfind?

En strategisk kompetansepartner for norsk næringsliv

I Dfind legger vi vekt på ryddige prosesser og er svært bevisste på at vi, i møte med kandidater, representerer deg som kunde. Vi opptrer alltid på en rettferdig og respektfull måte, og streber etter å etterlate et positivt inntrykk hos kandidatene. Vårt fokus er å etablere langsiktige relasjoner. Vi rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger.

Med vårt merkevareløfte "passion for people" ønsker vi å stå fram som et selskap med tydelig verdisyn, høy kvalitet og gode opplevelser for både kunde og kandidat.

Som en del av Randstad, verdens største HR-selskap, er vi en totalleverandør på tvers av alle HR-tjenester. Det gir oss tilgang til teknologi, kunnskap og innsikt som er helt unik. Med en solid eier i ryggen og lang erfaring fra bransjen kan du være trygg på at vi er der for deg som en samarbeidspartner både på kort og lang sikt.

Les mer om Dfind »

Slik er vår rekrutteringsprosess

Hvordan en rekruttering utføres

Har du behov for bistand til rekruttering, men er usikker på om du bør ha med deg en partner i prosessen? Vi kan bistå gjennom hele eller deler av rekrutteringsprosessen.

Kontakt oss »

Kravspesifikasjon 

En god behovsanalyse og en grundig kravspesifikasjon er to viktige forutsetninger for å lykkes med å finne den rette personen. 

Ved å samarbeide med Dfind får du en partner som lager en kompetansebasert kravspesifikasjon. Vi gjør et grundig forarbeid som sikrer en trygg og profesjonell rekrutteringsprosess for alle parter. Du vil øke kvaliteten på rekrutteringen og unngå fallgruver, som for eksempel å gå etter magefølelsen eller sjanse på hva slags medarbeider virksomheten trenger.

Annonsering 

Kravspesifikasjonen legger premissene for utarbeidelse av teksten i stillingsannonsen, hvor du skal annonsere og hvilke kanaler du bør fokusere på. 

Våre rådgivere bruker deres spisskompetanse til å lage en stillingsannonse som formidler riktig budskap, vekker interesse hos de rette kandidatene, og synliggjør hvem dere er og hva dere kan tilby som arbeidsgiver. Dette kan være avgjørende for at drømmekandidaten scroller videre eller velger å søke. 

Neste skritt er å sikre relevant synlighet. Vi tilbyr ulike annonsepakker tilpasset ditt behov. Den brede eksponeringen i våre annonseringstjenester øker også kjennskapen til dere som arbeidsgiver og er med på å forsterke selskapets merkevare. 

Følgende er inkludert i våre annonsepakker for rekruttering: 

 • Spisskompetanse innen rekruttering: En rekrutteringsrådgiver med støtte fra markedsavdelingen i Dfind. 
 • Oppsett og design: Tilpasset og optimalisert annonse for å tiltrekke de riktige kandidatene. Dfind er avsender. Oppdragsgiver profileres i annonsen. 
 • Anbefalt rekrutteringsstrategi: Foreslåtte aktiviteter og tidsplan tilpasset etter oppdragsgiverens spesifikke behov. 
 • Publisering og optimalisering: Målrettet annonsering mot definerte målgrupper for økt konvertering av de riktige kandidatene. 
 • Annonseperiode: Gjøres etter avtale med oppdragsgiver.

Search 

De passive kandidatene, som ikke nødvendigvis er på utkikk etter nye jobbmuligheter, utgjør en stor og viktig del av den helhetlige søkermassen. Å finne disse kandidatene er en tidkrevende prosess som krever et grundig søk. 

Våre rekrutteringsrådgivere bruker deres lange erfaring til å oppsøke passive kandidater i relevante databaser, nettverk og andre kanaler. 

Screening og administrering av kandidater  

Denne fasen består av søknadshåndtering, vurdering og seleksjon av kandidater med utgangspunkt i kravspesifikasjonen. Når screeningen er gjennomført presenteres oppdragsgiver for en «shortlist». 

Intervju 

Oppdragsgiver velger potensielle kandidater og møter disse sammen med oss. Våre rådgivere koordinerer gjennomføringen og strukturen i intervjuene på vegne av kunde. I tillegg gjennomføres evne- og personlighetstesting av finalekandidatene.

Referansesjekk 

Våre rådgivere kvalitetssikrer finalekandidatene gjennom referansesjekk. Eventuell bakgrunns- eller kredittsjekk utføres i denne fasen. Behovet for dette følger gjerne spesifikke bransjer og stillingsnivåer.

Forhandling, signering og oppfølging 

Når et tilbud skal gis vil våre rekrutteringsrådgivere være en formidler mellom ditt selskap og potensielle kandidater. Dette sikrer forhandlingene i siste fase, blant annet i forhold til lønn, fordeler og andre betingelser. 

Ettersom rådgiverne hele tiden er ute og kartlegger kandidater, har de også god innsikt i markedstilgangen på ønsket kompetanse, samt hvor lønnsnivået på kandidater ligger i forhold til ulike roller, ferdigheter og erfaringsnivåer. De har førstehåndskunnskap om trender, mangel på profiler innen et bestemt fagfelt og kan dermed være en god sparringspartner.

Sluttvurdering

Et tilbud til oppdragsgivere i avsluttende fase av en rekrutteringsprosess. Du får en pålitelig og profesjonell tredjepartsvurdering. Tjenesten involverer en objektiv analyse av finalekandidatene, som bidrar til å redusere risikoen for feilansettelse.  

Sluttvurdering kan leveres til oppdragsgivere som ønsker vurdering av både interne eller eksterne søkere. Gjennom en grundig jobbanalyse, metodisk tilnærming, bruk av DNV-sertifiserte tester, dybdeintervjuer og god rådgivning, reduseres risikoen for feilansettelser, samtidig som treffsikkerheten økes.

Kom i gang med rekrutteringen i dag

Vi rekrutterer innenfor et bredt spekter av bransjer ved hjelp av moderne og velutprøvde verktøy og metoder i kombinasjon med bred menneskekunnskap og erfaring. 

Ønsker du å vite mer, kan du kontakte oss gjennom vårt kontaktskjema eller på telefon. 

Ønsker du å vite mer?

 1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
 2. *
 3. *
 4. Send
 5.