Jobb som konsulent innen fagområdet finans

Har du erfaring innen finans og regnskap og kunne tenke deg å jobbe som konsulent? Vi kan matche deg med mange spennende oppdragsgivere.

Hva vil det si å være konsulent i Dfind?

Å være konsulent i Dfind vil si at du er ansatt hos oss, men utleid til en av våre kunder. Du får muligheten til å jobbe i langvarige oppdrag hos både norske og internasjonale selskaper.

Vi tilbyr unike muligheter for lærerike oppdrag og faglig påfyll i form av kurs - som gir verdifull kompetanse for din videre karriere. Du får konkurransedyktig lønn og blir invitert til sosiale sammenkomster, med resten av konsulentene.

For oss er det viktig at våre konsulenter trives uansett hvor de jobber, og vi er svært opptatt av at du føler deg trygg, velkommen og velinformert under hele ditt ansettelsesforhold. I våre rådgivere vil du få støtte og sparring når du ønsker det. Vi er opptatt av at du skal lykkes!

Det lønner seg å være konsulent hos oss

Å være utleid via Dfind gir deg flere muligheter. Du får en fot på innsiden av et selskap med et stort nettverk i ulike bransjer. Det å være registrert i vår database gir deg også tilgang til ledige stillinger før alle andre. Mange stillinger legges ikke ut, men blir tilbudt de kandidatene som allerede er registrert i vår database.

Erfaringen du får hos våre kunder vil ofte åpne nye dører og muligheter for deg. Du får muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Registrer en profil hos oss

Et bredt spekter av roller

Vi har mange spennende oppdragsgivere som har et kontinuerlig behov for kompetanse innen ulike roller. Typiske roller vi jobber med er:

  • CFO
  • Controller
  • Regnskapssjef
  • Regnskapskonsulent
  • Lønnskonsulent
  • Økonomisjef

Erfaringen du får hos våre kunder vil ofte åpne nye dører og muligheter for deg. Du vil få tilgang til vårt solide nettverk og videre karriereutvikling.

Elisabeth Siger-Nielsen - Senior Advisor i Dfind

Hils på noen av våre dyktige konsulenter

Nina Nordheim Pedersen

Konsulent i Dfind

Mitt første år som konsulent i Dfind har vært supert, og jeg har aldri følt meg så ivaretatt som ansatt noen gang, med ukentlig oppfølging og oppriktig omtanke for min trivsel. Det har vært betryggende å ha en støttespiller i mitt første år som konsulent, etter over 20 år i fast stilling. Jeg har satt stor pris på kloke, gode råd og omsorg.

Espen Fausko-Johansen

Konsulent i Dfind

Jeg har alltid følt meg ivaretatt som konsulent under Dfinds vinger, og oppfølgingen har alltid vært veldig god.

Lyst til å vite mer?

  • Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes? Meld din interesse ved å registrere en profil hos oss.

Registrer deg

Dette sier våre kunder om oss!

  • Gjennom flere år i bransjen har vi samlet en mengde spennende og lojale kunder. Her kan du lese hva noen av disse sier om oss. 

Story House Egmont

"Vi har brukt Dfind ved flere anledninger i jakten på vikarer til barselpermisjoner, og har svært gode erfaringer. Folkene i Dfind setter seg godt inn i våre ønsker og behov. De har funnet gode, kompetente og relevante kandidater. Dialogen har vært svært god både under rekrutteringen og under selve oppdraget. De gangene det har dukket opp utfordringer, har vi sammen løst dem på en god og effektiv måte. Dfind fremstår for oss som en profesjonell og pålitelig samarbeidspartner innen rekruttering".

NCC Norge

"Vi er svært fornøyd med hele prosessen. Alt har vært velfungerende fra vi kontaktet Dfind, fikk forslag på kandidater og til slutt engasjerte konsulenten. Det har hele tiden vært jevn og god oppfølging fra Dfind, både ifh oss og konsulenten. Forhåndssjekking av kandidatene mht erfaring og referanser gjør vår jobb enklere, tryggere og mer effektiv. Vi stoler fullt ut på jobben Dfind gjør. Uavhengig av rolle, anbefaler vi Dfind".

Live Nation

"Dfind har gjentatte ganger bistått oss med innleie og rekruttering, og vi har svært gode erfaringer med dem. Prosessene begynner med grundige behovsavklaringer i forkant av utlysning, slik at vi treffer målgruppen best mulig. Deretter har Dfind selv stått for førstegangsintervjuer, før de har presentert kvalifiserte kandidater for oss. I den resterende fasen fram mot ansettelse har de fungert som gode sparringspartnere. Vi har fått svært god oppfølging gjennom hele prosessen. Kandidatene trekker også fram den gode oppfølgingen underveis, både fram til signering og etter oppstart. Alt i alt er vi veldig godt fornøyd med Dfind og kan anbefale dem på det varmeste".

Bli bedre kjent med en av rådgiverne du vil møte hos oss:

Møt Elisabeth

Elisabeth Siger-Nielsen

Senior Advisor i Dfind

Elisabeth har mer enn 25 års erfaring fra rekruttering og bemanning av tyngre stillinger innen økonomi og regnskap. Hun har sertifisering innen evne-, ferdighets og personlighetstesting i Cut-e/AON. Elisabeth har en bachelor i regnskap og revisjon fra Høyskolen i Oslo (nå OsloMet), en Cand.mag. (med bl.a. jus og sos. øk.) fra UiO, i tillegg til eksamen i arbeidsrett og coaching fra BI. Hun har også 6 års erfaring fra revisjon og operativt regnskap, herunder i KPMG. 

Revidert arbeidsgiver

For oss i Dfind er det viktig å være en god arbeidsgiver for våre utleide medarbeidere. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle oss til å være en kvalitetsleverandør for våre kunder.

For å få dokumentert vår kvalitet og profesjonalitet som arbeidsgiver har vi underlagt oss en frivillig revisjonsordning, Revidert Arbeidsgiver. Revidert Arbeidsgiver skal støtte bedriften og ledere i arbeidet med å følge opp det lovmessige ansvaret ovenfor utleide medarbeidere. Dfind, som en del av Randstad, har fullført revisjon og ble godkjent som Revidert Arbeidsgiver av NHO Service 1. juli 2020.