Janne i samtale med Joachim i sosial sone

Sales, Marketing & Business Development

Den teknologiske utviklingen gjør at det er et stadig økende behov for skarpe hoder med kompetanse og visjoner i skjæringspunktene mellom digitale løsninger, kommunikasjon og forretning. 

Forretningsutvikling foregår på mange måter. Det kan være gjennom utvikling av nye produkter, tjenester, nye tilnærminger til salg, prosjektledelse, implementering av nye digitale initiativer, for å nevne noe. 

Den riktige kandidaten skal ikke bare være «rett person på rett plass», men i like stor grad være en komplementær kraft og bidragsyter til virksomhetens strategi og samlede verdiskapning. Med dette som bakteppe hjelper vi deg så vel med økt innsikt i den egne situasjonen som med å belyse- og diskutere løsningsforslag fra ulike perspektiver.

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO-sertifisering. 

Skal du lykkes innen salg, markedsføring og forretningsutvikling betyr det ikke at du skal nå et mål. Du må kontinuerlig innovere slik at du beholder forspranget til  konkurrentene. 

Christian Børresen - markedsdirektør

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Se alle artikler

Vis alle