Benedicte, Morten og Anniken som sitter ved langbordet

Human Resource Management

Er din HR avdeling en strategisk forretningspartner? Moderne rekrutteringsvirksomhet består ikke lenger kun av å skulle finne «erstattere» eller utbyttbare puslespillbiter, men like mye om å identifisere det enkelte selskaps behov. Våre rådgivere utfordrer forventninger, tanker og krav for å sørge for at du får de riktige ressursene ombord

HR som en strategisk forretningspartner

Å forvalte selskapets viktigste ressurser er det vanligste vi hører når vi snakker om HR sin funksjon i et selskap. I tillegg til forventningen om at HR skal besørge de vanlige HR-tjenestene, vil et kommersielt mindset, som kan tallfeste mål med fokus på topplinjen og et klart bilde av hvordan man understøtter en overordnet strategi, være en lønnsom investering. 

En annen viktig oppgave, som ofte er forankret i en HR-funksjon, er arbeidsmiljø og medarbeidertilfredshet. Vi vet at en av de viktigste driverne til at folk velger å bli hos en arbeidsgiver er et godt arbeidsmiljø, og det er mange faktorer som påvirker dette. Et våkent blikk på hva som skal til for å være en attraktiv arbeidsgiver og ha en god EVP (employer value proposition), vil forenkle jobben og kostnaden med å rekruttere, beholde og utvikle fagspesialister og ledere. 

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO-sertifisering. 

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.