Legal & Compliance

I stadig mer volatile markeder med høy endringstakt, er behov for å fokusere på risiko- og eierstyring helt sentralt. I tillegg har kravet til etterlevelse av stadig flere regler og prosedyrer medført en nødvendighet av å spisskompetanse innenfor legal and compliance. 

Bredt nettverk og erfaring sikrer gode resultater

Fagområde med sterkt fokus

Governance, Risk & Compliance (GRC), i tillegg til ESG-området, har fått et meget sterkt fokus de senere år, og vil bli langt mer sentralt i årene som kommer. Fra å være et område som stort sett banker og finansinstitusjoner rekrutterte til, ser vi nå at flere selskaper og organisasjoner også ser både nytten og verdien ved å øke kompetansen og videreutvikle området. Vi ser at både eiere, styret og ledelsen setter dette i langt større fokus enn tidligere. 

Dfind har solid erfaring og kunnskap med rekrutteringer på området. Vi har bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk, og meget god oversikt over kandidatmarkedet. Vi jobber med profiler både med juridisk eller finansiell bakgrunn. 

På den juridiske siden er vår erfaring hovedsakelig knyttet til  forretningsvirksomhet, blant annet kontraktsrett/anbud/tilbud, M&A og selskapsrett, skatt og avgift samt personvern/GDPR.

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid i et godt forarbeid. Dette innebærer kartlegging og metodisk search for å få tak i de riktige profilene. Vi rådgir også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. I tillegg gjennomfører vi bakgrunnsjekk  slik at vi når de rette profilene. Hos oss får du våre dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, både kandidater og kunder, helt i tråd med vår ISO-sertifisering.

Leter du etter den rette kandidaten til å fylle GRC-funksjonen i virksomheten?

GRC er et voksende satsningsområde for mange norske virksomheter og det er hard kamp om den rette kompetansen. Se hvordan vi i Dfind kan hjelpe deg med å identifisere og rekruttere de mest kvalifiserte kandidatene.

Les mer

Taksonomien byr på store muligheter – men kampen om kompetansen er knallhard

For de som evner å gripe dem, byr taksonomien på gode muligheter for selskaper til å etablere en sterk posisjon i sitt marked. Samtidig krever den at mange organisasjoner nå må jobbe annerledes. 

Les mer

Jeg opplever hvordan Legal & Compliance bidrar til å utvikle og sørge for fokus på de “riktige tingene” fra øverste nivå og nedover i organisasjonen. Det er givende og spennende å ta del i disse strategiske prosessene og ikke minst den kompetansen vi får være med på å ansette

Leif Thoring - Senior Advisor

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Se alle artikler

Vis alle