Digital & IT

Å utnytte teknologi og digitale løsninger står sentralt i mange selskapers strategi. Vi har erfaring med å finne skarpe teknologer og digitale hoder, både på leder- og fagspesialistnivå. 

Vi hjelper deg på digitaliseringsreisen

Digital & IT er et område i kontinuerlig endring, hvor grensene mellom de ulike fagområde blir mer utvisket og sømløse overganger enda viktigere. Vi forstår sammensmeltingen mellom forretning og teknologi og er opptatt av å levere mer enn bare dyktige teknologer, men også de som forstår forretningen og kan skape løsninger som gir verdi. 

Vi i Digital & IT har solid bransjeerfaring, kjennskap til markedet, god kunnskap om menneskelig atferd og motivasjon, og ikke minst har vi god teknologisk forståelse. Dette bidrar til at vi er relevante og kan være en reell sparringspartner og rådgiver, både for våre oppdragsgivere og kandidater. Vi bistår både med enkeltressurser, til å bygge team eller hele avdelinger. Sammen har vi et meget stort nettverk blant teknologer, nerder og digitale hoder som styrker vår mulighet til å holde høy leveransekvalitet overfor våre oppdragsgivere, samt finne rett utfordring for våre kandidater.

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO sertifisering. 

I møtet mellom mennesker skapes energien som er drivkraften i min jobb som rådgiver. Det gir muligheten til å utgjøre en positiv forskjell for kunder og kandidater. 

Pål Skorge - Senior Advisor - Digital & IT

Vår kontaktperson for konsulentutleie innen Digital & IT

Jens Kuhn

Jens Kuhn

Senior rådgiver

Jens har 10-års operativ erfaring med IT-support og drift både fra logistikk og konsulentbransjen. Han har jobbet med bemanning og rekruttering av IT-vikarer og konsulenter for Dfind i fire år, på kryss og tvers av både kandidat og arbeidsmarkedet. Jens har god forståelse for hvor skoen trykker hos våre kunder og er en verdsatt sparringspartner.

Flere rådgivere

Vår kontaktperson for rekruttering innen Digital & IT

Jacob Bruun

Senior manager

Det er ikke tilfeldig at Jacob er kåret til Årets Rekrutterer av Finn.no. Han kjenner til alt som kan krype og gå av Tech-hoder og vet akkurat hvor ditt neste digitale vidunder befinner seg.

Flere rådgivere

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Se alle artikler

Vis alle