Joachim som sitter i en stol og snakker i telefonen

Finance

Vi bistår med kompetanse som dekker hele verdikjeden i økonomi- og finansorganisasjoner. I møtet mellom kunder og kandidater skaper vi løsninger som gir verdi for alle involverte parter enten behovet er permanent eller midlertidig.

Løsninger som skaper verdi

Vi er spesialister som hjelper deg å finne spesialister. Vi støtter deg i å finne riktig ressursperson enten det er til å dekke et midlertidig eller et fast behov. Gjennom vårt brede nettverk finner våre erfarne rådgivere den beste løsning for nettopp din utfordring.

Vi jobber strategisk med å identifisere og tiltrekke de alle beste økonomene på markedet, og på den måten møte våre kunder og kandidaters forventninger. Enten du er kandidat eller kunde skal du være trygg på at vi har kompetansen som skal til for at du kan møte nye krav, reguleringer og teknologisk utvikling med trygghet.

Våre rådgivere har solid, operativ erfaring fra stillinger innen økonomi og finans og meget god kunnskap om menneskelig atferd og motivasjon. Dette bidrar til at vi er en reell sparringspartner og rådgiver, både for våre oppdragsgivere og kandidater. Sammen har vi et meget stort nettverk blant økonomer som styrker vår mulighet til å holde høy leveranseevne og kvalitet for våre oppdragsgivere, samt finne rett utfordring for våre kandidater.

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO sertifisering. 

Vi legger vår stolthet i å finne rett person til stillingen og rett stilling til våre kandidater.

Ørjan Gamst - senior manager finance

Lyst til å jobbe som konsulent innen finans?

Har du erfaring innen finans og regnskap og kunne tenke deg å jobbe som konsulent? Vi kan matche deg med mange spennende oppdragsgivere.

  • Hvorfor skal du velge Dfind?
  • Hva vil det si å være konsulent?
  • Hvilke fagområder kan jeg jobbe innenfor?
  • Møt noen av våre dyktige konsulenter
  • Noen av oppdragene vi jobber med akkurat nå

Les om mulighetene som finnes ved å være utleid

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.