Joachim som sitter i en stol og snakker i telefonen

Finance

Vi bistår med kompetanse som dekker hele verdikjeden i økonomi- og finansorganisasjoner. I møtet mellom kunder og kandidater skaper vi løsninger som gir verdi for alle involverte parter.

Løsninger som skaper verdi

Vi jobber strategisk med å identifisere og tiltrekke de alle beste økonomene på markedet, og på den måten møte våre kunder og kandidaters forventninger. Enten du er kandidat eller kunde skal du være trygg på at vi har kompetansen som skal til for at du kan møte nye krav, reguleringer og teknologisk utvikling med trygghet.

Vi jobber tett på markedet og er opptatt av å holde oss oppdatert på hvordan en moderne finansorganisasjon arbeider og hva man forventer av finans i dagens marked med raske omstillinger, digitalisering og endringer. Grensesnittet mot digitale roller blir mindre, det stilles høyere krav til kommersiell innsikt og strategisk forståelse. I tillegg er verdikjeden i funksjonen i stadig utvikling og endring. Alt dette følger vi nøye med på fordi vi ønsker å tilføre merverdi til våre samarbeidspartnere. 

Våre rådgivere har solid, operativ erfaring fra stillinger innen økonomi og finans og meget god kunnskap om menneskelig atferd og motivasjon. Dette bidrar til at vi er en reell sparringspartner og rådgiver, både for våre oppdragsgivere og kandidater. Sammen har vi et meget stort nettverk blant økonomer som styrker vår mulighet til å holde høy leveranseevne og kvalitet for våre oppdragsgivere, samt finne rett utfordring for våre kandidater.

For å vite hvem vi leter etter legger vi mye arbeid et godt forarbeid, kartlegging og metodisk search for å få tak i de helt riktige profilene. Vi rådgir også rundt annonseringsstrategi, kanalvalg, tiltak og tjenester rundt employer branding. Alt for å nå frem til de rette profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp gjennom hele rekrutteringsprosessen, helt i tråd med vår ISO sertifisering. 

Vi legger vår stolthet i å finne rett person til stillingen og rett stilling til våre kandidater.

Ørjan Gamst - senior manager finance

Vår kontaktperson for Finance

Ørjan Gamst

Senior manager

Ørjan har bakgrunn som økonom og over 10 års erfaring innen rekruttering av fagspesialister og ledere innen økonomi. Forståelsen for faget og hans brede nettverk er nøkkelen til gode resultater. 

Flere rådgivere

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Kvinneandel, vekst og rekruttering

Kvinneandel, vekst og rekruttering

08.03.2021

Etter et år preget av Covid19 og stor usikkerhet ser vi nå muligheter for normalisering gitt økt vaksinering og bekjempelse av pandemien. For mange ledere betyr dette å ta frem vekstambisj

Se alle artikler

Vis alle