Dfind Digital & IT hjelper deg med å finne skarpe teknologer som kan støtte din bedrift på digitaliseringsreisen, om du har behov for konsulenter, rekruttering eller innleie.
Vi jobber hver dag for å skape gode muligheter for våre kandidater og sikre våre kunder de riktige digitale hodene. Vi ønsker å være «top of mind» både når noen vurderer å bytte jobb, og når noen trenger flere folk.


Bli kjent med våre rådgivere på Digital & IT

En av våre styrker ligger i vår ISO sertifiserte prosess, hvor vi kontinuerlig har fokus på kanalvalg, annonseringsstrategi og search metodikk for å nå de rette profilene. Vi kjenner viktigheten av godt forarbeid, kartlegging og metodisk search i de identifiserte miljøene, for å få tak i de helt riktige profilene. Hos oss får du dedikerte rådgivere som følger opp igjennom hele prosessen. 

Digital & IT er et område i kontinuerlig endring, hvor grensene mellom de ulike fagområde blir mer utvisket og sømløse overganger enda viktigere. Vi forstår sammensmeltingen mellom forretning og IT og er opptatt av å levere mer enn bare dyktige teknologer, men også de som forstår forretningen og kan skape løsninger som gir verdi. 

Vi som er ansatt i Digital & IT har solid bransjeerfaring, kjennskap til markedet og god kunnskap om menneskelig atferd og motivasjon. Dette bidrar til at vi framstår som en reell sparringspartner og rådgiver, både for våre oppdragsgivere og kandidater. Sammen har vi et meget stort nettverk blant teknologer, nerder og digitale hoder som styrker vår mulighet til å holde høy leveransekvalitet overfor våre oppdragsgivere, samt finne rett utfordring for våre kandidater.

Dfind Digital & IT jobber innen et bredt kompetanseområde, med blant annet innen følgende områder

Ledelse

CTO / CIO / CISO / Enterprise- og virksomhetsarkitekt / Prosjekt- og prosessleder / Digital manager

Innsikt og analyse

Business Intelligence / Datavarehus utvikling / Data Science / Business Analyst / Arkitektur / DBA / Dashboard- og rapporterings utvikler / Research

Forretningsutvikling

Produkteier / Service Design / Tjenestedesign / Produktutvikling / UX-design / Front- og back-end utvikler / Product Analyst

App- Web og systemutvikling

.Net / Java / Kotlin / Swift / Xamarin / Python / PHP / JavaScript / HTML / CSS
Utvikler / Techlead / Arkitekt

Nettverk og infrastruktur

Driftsansvarlig / Løsningsarkitekt / Integrasjon arkitekt / Nettverkstekniker /

I tillegg jobber vi med roller både innen salg, marked, HR, prosess, legal og finans – alle med et sterkt grensesnitt inn mot Digital & IT

Vil du vite mer?

Vi forteller gjerne mer om hvordan vi kan hjelpe deg å løse ditt behov enten det er konsulent eller rekruttering du ser etter. Ta kontakt med en av våre rådgivere, ring oss på 400 21 450 eller fyll i en forespørsel så kontakter vi deg.