Engineering

Vi hjelper deg med å finne de rette ressurspersonene til å dekke ditt behov for spisset teknisk kompetanse – fra faste ansettelser til spesialist- og konsulentbistand på prosjektbasis. Gjennom vårt brede nettverk av kvalifiserte ingeniører finner våre erfarne rådgivere den beste løsningen for nettopp din utfordring.

Vår erfaring gir deg resultater

Som din samarbeidspartner på rekruttering og konsulentutleie kan vi bistå med å dekke kompetansebehov i faste eller midlertidige prosesser innen teknisk ingeniørfag.

I et marked der kampen om kompetansen er knallhard er det helt avgjørende å ha en partner med god kjennskap til faget, en reell forståelse for utfordringene du møter og, ikke minst, et solid nettverk av kvalifiserte konsulenter og spesialister. Vi har bygget opp et team av dyktige rådgivere med lang bransjeerfaring og en solid teknisk bakgrunn, og har utviklet dokumenterte prosesser og gjennomprøvde metoder for å levere rett person med riktig kompetanse, på rett sted og til rett tid.

Enten du ønsker å styrke den interne kompetansen i selskapet på permanent basis, eller du søker konsulentbistand knyttet til et spesifikt prosjekt kan vi levere ressurspersoner på alle nivåer i hierarkiet – fra entry-level arbeidere til prosjektledere og fagansvarlige.

Din største trygghet er at dette er oppdrag vi har utført mange ganger tidligere – for fornøyde kunder innen fagområder som bygg og anlegg, maritim, olje og gass, fornybar energi, industri og forsvar.

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Onboarding av ledere: Dette bør du vite

Onboarding av ledere: Dette bør du vite

28.05.2024

En tredjedel av alle nyansatte ledere slutter innen to år. Det skyldes i stor grad at det er for lite fokus på god onboarding av ledere. Det investeres tid og ressurser på å finne den rette k

Se alle artikler

Vis alle