Engineering

Vårt brede nettverk og lange erfaring innen engineering gjør oss til en trygg og forutsigbare samarbeidspartner når du har behov for spisset teknisk kompetanse. Vi finner gode løsninger sammen med våre kunder, så vel som riktige utfordringer for våre konsulenter. 

Vår erfaring gir deg resultater

Tekniske spesialister er profiler hvor det stilles krav til teknisk forståelse. Vi leverer konsulenter med teknisk bakgrunn og/eller erfaring fra tekniske prosjekter innenfor et bredt spekter av fagområder og bransjer.

Du finner våre kunder innen for så ulike områder som bygg og anlegg, maritim, olje og gass, fornybar energi, industri og defence. 

Våre rådgivere har lang erfaring og et solid nettverk fra rekruttering av ingeniører og tekniske roller. Kombinert med dokumenterte prosesser og gode metoder for å finne den beste kompetansen. Vi fokuserer på forståelse for kundens behov og tilbyr skreddersydde løsninger innen både privat og offentlig sektor. 

Våre tekniske spesialister yter faglig bistand under kundens ledelse. Som samarbeidspartner ønsker vi i størst mulig grad, å bidra til å øke våre kunders gjennomføringsevne av komplekse prosjekter

Mads Julo - Senior Advisor

Vår kontaktperson for Engineering

Ønsker du å vite mer?

  1. Kontakt oss gjerne på telefon 400 21 450 eller på e-post info@dfind.no. Du kan også enkelt fylle ut skjemaet under, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.
  2. *
  3. *
  4. Send
  5.  

Inspirasjon, kunnskap og råd - til deg som er leder

Kvinneandel, vekst og rekruttering

Kvinneandel, vekst og rekruttering

08.03.2021

Etter et år preget av Covid19 og stor usikkerhet ser vi nå muligheter for normalisering gitt økt vaksinering og bekjempelse av pandemien. For mange ledere betyr dette å ta frem vekstambisj

Se alle artikler

Vis alle