Service delivery Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
356295
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
14.01.2024
Søk nå

Bli med oss i Inspirit365 på å gjøre våre kunder robuste for fremtiden!

Om avdelingen

Vi ser nå etter en dedikert og erfaren Service Delivery Manager som kan lede og forvalte videreutviklingen av våre kunder. 
I denne avdelingen jobber vi med å skape sømløs overgang fra kunders prosjekt til kundeutvikling – dette sikrer at våre kunder er rustet for fremtiden. Avdelingen er fortsatt relativt nyopprettet, og vi håper du har lyst å være med å påvirke måten vi jobber på og utvikler oss på fremover. 
Dette er stillingen for deg som trives med å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning. På den ene siden vil du lede og være en pådriver internt med å påpeke viktige utviklingsområder hos kundene, og i den andre enden vil du bidra i strategiske samtaler med ledere hos kunden. 

Ansvarsområdet:

Som Service Delivery Manager vil du bli den viktigste linken mellom oss og kunden. Du vil betjene en portefølje med et utvalg av våre viktigste kunder, og vil få ansvaret for å utvikle og vedlikeholde kundeforholdet. Målet ditt vil være å sikre topp kundetilfredshet gjennom rådgivning og oppfølging. Rollen krever struktur, løsningsorientering, kreativitet og evnen til å samarbeide på tvers av ulike nivåer. 

Arbeidsoppgaver inkluderer:

 • Ansvarlig kundekontakt for våre største kunder
 • Bygge nye tjenester for Inspirit og kundene
 • Oppfølging av SLA-krav
 • Utarbeide aktivitetsplaner på tvers av prosjekt og kundeutvikling
 • Ledelse av kundeteam og oppfølging av interne ressurser
 • Sikre leveranse på eksisterende kontrakter

Kvalifikasjoner:

 • Helst utdannelse innen teknologi eller økonomi
 • Prosjektledelse, kunne vise til erfaring med å lede mellomstore implementeringsprosjekter
 • Minimum tre års erfaring med implementering av IT-tjenester eller digitaliseringsreiser
 • Kjennskap til/arbeidserfaring med ITIL rammeverk
 • Kunnskap om Dynamics365 eller andre forretningsløsninger
 • God kommunikasjonsevne på norsk og engelsk

Hvorfor jobbe hos oss?

Inspirit365 mener at magien skjer i skjæringspunktet mellom mennesker, kultur og teknologi. Vi tilbyr frihet under ansvar, tror på dine ideer, og lover at ingen dager vil være like. Hos oss vil du alltid ha noe nytt å lære, og du blir en del av å videreutvikle Norges fremste miljø innen Microsofts forretningsløsninger.

Ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner Dfind og Pål-Andre Lyngheim (92632230 / pal.lyngheim@dfind.no) eller Eirik Strandkleiv (99 63 43 96 / eirik.strandkleiv@dfind.no) hvis du har noen spørsmål.


 

Om arbeidsgiver

Inspirit365 er et agilt spesialistselskap som har som misjon å lede kunder gjennom krevende digitaliseringsreiser ved bruk av Microsoft-teknologi.Vi er landets fremste spesialister på Microsofts forretningsløsninger. Med inngående kompetanse om våre kunders bransjer forstår vi deres prosesser, og vet hvordan vi kan forenkle, effektivisere, automatisere og forbedre dem. Sammen er vi 90 rådgivere, arkitekter, konsulenter, utviklere og prosjektledere.Hva gjør oss unike? Vi skiller oss ut med et sterkt kompetansemiljø og bred bransjeekspertise innen Microsoft-teknologi. Inspirits fagmiljø består av ledende fageksperter, og vi har landets høyeste andel sertifiserte ansatte. Vår tilnærming innebærer dedikerte kundeteam som har fokus på organisering, prosessoptimalisering og tjenesteutvikling.