Head of Data Management

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
377111
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
20.05.2024
Søk nå

Ønsker du en ledende rolle i vårt skifte mot en datadrevet fremtid?

ISS er et ledende selskap i vår bransje og vi er opptatt av å dyrke en kultur som er forankret i data og støtter vår vekststrategi. Vår strategiske ambisjon er å være markedsleder på teknologi i vår bransje. Vi ønsker å utforske nye teknologier og løsninger som vil forme fremtidens arbeidsmetoder Derfor søker vi nå etter en dedikert og kompetent leder til å ledevår datavarehusavdeling.

I rollen som Head of Data Management får du ansvaret for å lede utviklingen av våre datavarehus- og Business Intelligence-løsninger, samt håndtere alle integrasjoner på tvers av selskapet. Din fremste oppgave er å sørge for at vi har den innsikten vi trenger for å fatte datadrevne beslutninger, og samtidig styrke vår forståelse for virksomhetens drift. Hos oss vil du få en unik mulighet til å ta del i et av de første større prosjektene som kjører på Microsoft Fabric!

Hovedmålsetning for rollen:
  • Overordnet ansvar for datavarehusavdelingen og teamet som jobber der. 
  • Du er ansvarlig for arkitektur, rammeverket og forvaltningen og videreutvikling for BI og datavarehusløsningene
  • Sammen med ledelsen og andre interessenter i konsernet, skal du utvikle planer for leveranser som samsvarer med vår forretningsstrategi. Deretter er det opp til deg å sørge for at vi faktisk gjennomfører dette og leverer resultatene vi har lovet.
  • Du og teamet har ansvar for forvaltningen og videreutvikling av løsningene, og du vil delta aktivt i denne utviklingen
 
Vi ser etter en relasjonsbygger som trives med endringer og har evnen til å navigere i et dynamisk miljø og kommuniserer effektivt med ledelsen og klarer å få gjennomslag for sine ideer. Vi verdsetter også en taktisk og strukturert tilnærming til arbeidet, samt evnen til å dokumentere og begrunne investeringer. 
Erfaring med personalledelse er ønskelig, men ikke et absolutt krav. Det som er viktig, er solid kompetanse innenfor Microsofts datavarehusløsninger og BI-verktøy, da disse utgjør kjernen i vårt analytiske miljø. I dag ligger mye av dataene on-prem, men vi er på vei over til Microsoft Fabric, så vi håper du har god forståelse for og erfaring med Azure som plattform. Kanskje har du erfaring med migrering av on-prem datavarehusløsninger til skyen?

Erfaring med integrasjonsplattformer vil også være verdifullt, det vil hjelpe oss med å opprettholde og forbedre vår datainfrastruktur.

Avdelingen består av dedikerte og kompetente medarbeidere med ulik erfaring og bakgrunn. Vi har et uformelt og inkluderende arbeidsmiljø hvor alle bidrar til fellesskapet. Som en del av IT-organisasjonen vil du samarbeide tett med andre avdelinger og ledere for å støtte virksomhetens mål. Her får du muligheten til å arbeide med et mangfoldig team som er fokusert på å levere høykvalitets løsninger og kontinuerlig forbedre våre løsninger for innsikt.

I ISS vektlegger vi samarbeid og evnen til å forstå ulike perspektiver. Arbeidsmiljøet hos ISS er preget av stolthet, mangfold og inkludering. Med bred erfaring og kompetanse setter vi pris på positivitet, tilhørighet og autentisk ledelse. Vår bærekraftsforpliktelse gjenspeiles i et miljø der alle kan være seg selv. Her verdsetter vi samarbeid, respekt og personlig vekst, og vi tror på å skape et inkluderende miljø der hver stemme blir hørt.

Bli med på vår reise mot en datadrevet fremtid og bidra til å forme vår suksess!

Om arbeidsgiver

ISS Facility Services er en del av et verdensomspennende facility management-konsern. I Norge er vi markedsleder og en viktig pådriver for utvikling av bransjen. Vi tilbyr tjenester innen renhold, restaurant- og kantinedrift, eiendomsdrift, og kontorstøtte med supporttjenester – både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.I ISS jobber vi daglig for å skape en bedre verden gjennom stedene der mennesker møtes. Disse møteplassene skapes av mennesker hver eneste dag, og det er disse menneskene som er vår viktigste ressurs. Samfunnsansvar står sentralt i ISS. I samarbeid med våre kunder og leverandører står vi i en unik posisjon til å positivt påvirke våre omgivelser, både når det gjelder mennesker, samfunn og miljø. Med over 120 forskjellige nasjonaliteter er ISS en viktig inkluderings- og integreringskanal – og det er vi stolte av!ISS Facility Services er en av Norges største private arbeidsgivere med nesten 10 000 medarbeidere og en årlig omsetning på mer enn fem milliarder. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo