Seniorrådgivere VVS/HVAC - Sykehus/helsebygg

Publisert
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
379241
Arbeidssted
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Atle Sæther
Telefonnummer
+4791913999
E-post
atle.sather@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Har du erfaring med prosjektering innen VVS/HVAC og lyst på spennende utfordringer hos et av Norges fremste fagmiljøer?

Norconsult opplever stor etterspørsel etter sine rådgivertjenester og ønsker å styrke laget med flere:

Seniorrådgivere VVS/HVAC - tekniske anlegg i sykehus, øvrige helsebygg, laboratoriebygg samt farmasøytisk industri.  

Norconsult sin avdeling for sykehus og renrom i Sandvika er et av landets fremste fagmiljøer innen sitt felt. Avdelingen består i dag av 49 dedikerte medarbeidere som jobber med prosjektering og rådgivning knyttet til VVS-anlegg og inneklima, spesialanlegg for sykehus, spesial og renrom, helse- og psykiatribygg samt laboratorier og farmasøytisk industri. Det som gjør avdelingen unik i forhold til konkurrentene er at de har egne grupper innen VVS og elektro som kun jobber med sykehus og tilsvarende komplekse prosjekter. I tillegg har de landets ledende rådgivermiljø innen validering og kvalitetssikring, som utgjør 11 medarbeidere. Norconsult har også eget måleutstyr for ytelsestesting av spesialrom, utstyr og renrom.

Norconsults miljø på Teknikk og Industri i Sandvika omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering, består av omkring 350 sivilingeniører og ingeniører. Fagnettverk VVS teller i dag omkring 300 medarbeidere, hvorav ca. 160 sitter i Sandvika. Du vil derfor få et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på i Norconsult!

Som Norconsults nye seniorrådgiver vil du lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Hos oss kan du forme din egen karriere og være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet.

Kundene er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. Blant de større oppdragene kan nevnes AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen, Livsvitenskapsbygget, Samlokalisering av Havforskningsinstituttet & Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus og Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet, Nye Førde sykehus, Nye Hammerfest sykehus og Nye UNN Narvik sykehus

Avdelingen har et bredt spekter av oppdrag, og vi er interessert i deg som kunne tenke deg å jobbe innenfor noen av følgende områder:

 • Prosjekteringsledelse, prosjektledelse teknikk, oppdragsledelse, fagansvar og disiplinledelse VVS – Dette kan omfatte både enfaglige og tverrfaglige oppdrag i alle faser og ulike entreprisemodeller
 • Økonomistyring og planlegging av prosjekter
 • Deltakelse i markedsarbeid og kundekontakt
 • Bistå i både enfaglige og tverrfaglige tilbudsprosesser
 • Prosjektering i Revit
 • Bidra til kompetansedeling innad i avdelingen

For Norconsult er det viktig at du:

 • Har høyere teknisk utdanning på Bachelor eller Masternivå
 • Har minst 8-10 års relevant erfaring fra tverrfaglige oppdrag
 • Har erfaring fra regulering, prosjektering, oppdragsledelse og/eller gjennomføring av utbygging
 • Har forståelse for formelle planprosesser og er åpen for tverrfaglige samarbeid
 • Evner å kommunisere godt med kunder og kolleger innad i prosjekter

Hos Norconsult får du:

 • Tilgang til attraktive og utfordrende prosjekter i Norges største og tyngste VVS og energimiljø
 • Fokus på kompetanseutvikling der vi sammen utarbeider en plan for videre karrière innen fag, marked eller ledelse
 • Konkurransedyktig lønn og godtgjørelser og aksje og bonusprogram
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Sterk bedriftskultur preget av flate kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Stor fleksibilitet i arbeidshverdagen
 • Sommertid med 7-timers dager samt fri i påskeuken og mellomjula
 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Kontorsted: Sandvika. Selskapets lokaler i Lillestrøm, Drammen, Hønefoss, Ski og Oslo  kan også være aktuelle dersom det er ønskelig. Øvrige kontorsteder i Norge kan også være aktuelle – med tilhørighet til avdeling i Sandvika.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der du får et unikt innblikk i arbeidshverdagen til de ansatte: https://norconsult.no/karriere/raadgiverne/

Les mer om selskapet og deres ulike fagområder og prosjekter på www.norconsult.no.

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre seniorrådgivere i Dfind. Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet strengt konfidensielt.

Ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023).For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.