Backend Java utvikler

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389877
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Frid Aulund
Telefonnummer
+4793408023
E-post
frid.aulund@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Bli en del av Norges råeste inhouse utviklingsmiljø!

Er du en sterk Java-utvikler med sans for innovative rammeverk og effektive backend patterns? Da har vi den perfekte muligheten for deg! Hos oss får du sjansen til å implementere løsninger som andre kan bygge videre på for å skape fantastiske digitale produkter. Du vil takle komplekse utfordringer sammen med noen av bransjens skarpeste hoder. Her kan du virkelig utgjøre en forskjell med stor påvirknings- og gjennomføringskraft. I tillegg tilbyr vi utmerkede muligheter for både faglig og personlig utvikling.

I produkt- og utviklingsavdelingen jobber over 130 dedikerte kolleger daglig med å forenkle hverdagen til kundene våre. Vårt sterke og erfarne utviklingsmiljø jobber i tverrfaglige, agile team og leverer kontinuerlig verdi i produksjon (opptil 30 ganger daglig, 5000 ganger i 2023).

Med en flat organisasjonsstruktur og beslutningsmyndighet i teamene, får du muligheten til å påvirke tekniske veivalg direkte. Vi tror på “build, measure, learn”. Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. 

Du skal jobbe i A-Team: Hvem og hva er A-Team? 
Vårt backend-plattformteam, kjent som A-Team, er drivkraften bak å videreutvikle våre patterns, practices og verktøy til å bli bransjeledende. Med høy grad av autonomi og engasjement består teamet av svært kompetente "hands-on" Java-backendutviklere. A-Team jobber kontinuerlig for å skape den beste opplevelsen for utviklerne i våre 15 domeneteam som leverer det fantastiske Tripletex til våre kunder. I tett samarbeid med BOND-Team og Astro-Team, teamene ansvarlige for DevOps og frontend designsystem, er A-Team en sentral del av Tripletex. Gjennom interaktive mobsessions og dype diskusjoner sikrer vi en effektiv, forvaltbar og sikker kodebase med høy ytelse. Vårt bidrag til Tripletex' suksess er avgjørende, og det er her du kommer inn – du kan virkelig gjøre en forskjell fra første dag! Bli en del av vårt dynamiske team og bidra til å forme fremtiden!

Liten beskjed fra Thomas (Tech Lead i A-TEAM):
"Vi er et team som elsker å jobbe sammen om å finne gode løsninger, både innad i teamet, men også i samarbeid med CTO og andre team i avdelingen. Alle har en sterk stemme og kan påvirke mønstre og funksjonalitet på tvers av hele selskapet. Våre leveranser kommer ofte med høy risiko, så vi har en sterk kultur og erfaring når det kommer til leveransestrategier og riskomidigering! Sitter du inne med gode idéer og løsningsforslag? Hos oss heier vi på nye initiativer og digger å utforske nye ting. Er du vårt nye teammedlem?"

Du i rollen som Java Backend utvikler i A-team
Du har allerede jobbet flere år i Java-stacken og har et godt øye for arkitektur. Du kjenner til domenedrevet utvikling (DDD), application layering, og hvordan man effektivt kan modularisere en stor applikasjon. 

I rollen blir du en sterk bidragsyter som “kodehåndverker” i teamet vårt og jobben som gjøres backend i vår store applikasjon med over en million kodelinjer.

Du er en person som har minimum 3 års erfaring med tungt backend arbeid i Java, dypt ned i databasekoblinger og liker å lete etter gode løsninger. Du sitter ikke og venter med å ta tak og involverer de rundt deg enten i teamet eller andre team for å avklare og iverksette. Du kan jobbe selvstendig men har evne til å samarbeide effektivt når det trengs. Du behersker norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

Slik ser stacken/teknologien ut hos oss nå:

  • Rendyrket Java back-end (JAVA 17)
  • Skybasert infrastruktur med IaC i AWS, Amazon Aurora, med en velfungerende CI/CD pipeline - som lar oss deploye opptil 30 ganger om dagen
  • Verktøy for analyse, innsikt og monitorering
  • Aurora mySQL8

Kjenner du deg igjen i noen av beskrivelsene ovenfor? Da kan dette være en spennende mulighet for et karrierebytte til et stabilt arbeidsmiljø. Vi har en sunn balanse mellom arbeid og fritid og tilbyr et moderne og dynamisk utviklingsmiljø!

Vil du vite mer?

Les om produkt- og utviklingsmiljøet her.

I vår playbook kan du lese mer om våre team, roller og utviklingsprinsipper.

Skrevet i kode, skapt av kultur og drevet av engasjement.
Hos oss får du ukentlig egen innovasjonstid (4t. per uke), og muligheten til å delta i aktiviteter som BugHuntDay, Hackathon, Innovation Week og TripleTechZone. Vi er selvfølgelig også på JavaZone og andre viktige konferanser. Tripletex har hatt en voldsom vekst over årene og vi har like høye ambisjoner for fremtiden, derfor dukker også mulighetene for økt ansvar i form av team leads og tech leads opp for dem som utpeker seg for slike oppgaver.

Dfind står for rekrutteringsprosessen, og du er velkommen til å ta kontakt med en av rådgiverne våre, Frid Aulund eller Ada Grundesen, for en uforpliktende prat. Håper å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Med over 120 000 bedrifter (dette tallet er sikkert utdatert når du leser denne teksten – vi vokser nemlig i rakettfart) på kundelisten, er Tripletex Norges ledende skybaserte regnskapsprogram.I Tripletex får du muligheten til å påvirke og forenkle arbeidshverdagen til mange: Over 300 000 personer bruker løsningen vår, og bare i fjor ble det sendt nesten 30 millioner fakturaer og gjort 3.5 millioner lønnsutbetalinger via Tripletex.Hos oss finner du 350 engasjerte, driftige og hyggelige kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste regnskapsprogram og arbeidsplass. Velkommen skal du være!Grunnlagt 2002