Senior Fullstack Utvikler - Java

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
342874
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Frid Aulund
Telefonnummer
+4793408023
E-post
frid.aulund@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Senior Java-utvikler? Da har vi en unik mulighet til deg!

Hos Tripletex får du jobbe i et veletablert og solid selskap med skyhøy fagkunnskap - og gründermentalitet! Vi jobber hver eneste dag for å gjøre regnskap gøy! Hos oss skaper vi innovative løsninger og sikter mot å bli blant de beste på produktutvikling. Med vekst øker også behovet etter spesialister - og det er her du vil få en unik mulighet! 

Skrevet i kode, skapt av kultur og drevet av engasjement! 
Hos oss trenger du ikke å velge. Kom som du er.  Vi er en engasjert gjeng - som setter pris på en god balanse mellom jobb og fritid. Et varmt og inkluderende miljø og mange sosiale events. Hos oss får du ukentlig egen innovasjonstid (4t. per uke) og vi arrangerer jevnlig dager som BugHuntDay, Hackathon, samt har Innovation Week og TripleTechZone. Vi deltar også på JavaZone og andre konferanser. 

I produkt -og utviklingsavdelingen jobber vi hver eneste dag med å forenkle hverdagen til våre kunder. Vi har et sterkt og erfarent utviklingsmiljø, som du daglig kan sparre med. Vi har fokus på å levere kontinuerlig verdi i produksjon (opptil 30 ganger daglig!). Beslutningsmyndigheten ligger hos teamet og vi har en flat organisasjonskultur der du kan få være med å påvirke tekniske veivalg og produktet vårt. Vi tror på å teste, prøve, feile og lære! Enkelte er selvlært, alle er vellært, men ingen vil noensinne bli utlært. 

Teamene er agile team som består av utviklere, UX designer, produktspesialister. Dette sikrer at hvert team har nødvendig kompetanse og ressurser til å levere de beste produktene for våre kunder.  I våre freshe lokaler sentralt på Skøyen har vi både deilig lunsj og god kaffe, men minst like viktig jordnære og hyggelige folk som bryr seg om din utvikling og bidrar til at du får en morsom jobbhverdag

Rollen som Senior fullstack-utvikler
Vi trenger deg som brenner for kode med kvalitet og evner å gå inn i kompleks kode. Du setter deg inn i brukerens behov og har fokus på å forenkle deres hverdag. Med din kunnskap vil du kunne påvirke Tripletex-løsningen nå og i fremtiden.

Slik ser stacken/teknologien ut hos oss nå:

  • Rendyrket Java back-end (JAVA 17)
  • React og React Native på apputvikling med egetutviklet designsystem
  • Skybasert infrastruktur med IaC i AWS, Amazon Aurora, med en velfungerende CI/CD pipeline - som lar oss deploye opptil flere ganger om dagen 
  • Verktøy for analyse, innsikt og monitorering

I denne rollen vil du ha mulighet til å være en sterk bidragsyter i bl.a vårt Backend-council, som er et fagråd på tvers av teamene og diskuterer metode og fokusområder - og masse mer. Rådet er opprettet for at de dyktigeste fagekspertene skal være tettest på avgjørelser som gjelder faget.

Vi håper du er en utvikler som: 

  • Har jobbet flere år i Java-stacken og har et godt øye for arkitektur og forretningslogikk, samt mønstre og brukergrensesnitt
  • Syns det er gøy og jobbe med forretningslogikk, fornye og optimalisere funksjonaliteter - ser løsninger der andre står fast i utfordringer
  • Liker at endringene dine får direkte effekt i form av enklere og moderne kode 
  • Har et sterkt driv til å påvirke og trives med å samarbeide med andre - og motiveres av diskusjoner rundt enkle og effektive teknologiske løsninger
  • Du er glad i å dele kompetansen din og trives med å kunne være mentor for dine kollegaer.

Kjenner du deg igjen i noen av beskrivelsene ovenfor, kan dette være et spennende karrierebytte for deg til en trygg arbeidsplass med et moderne utviklingsmiljø!


Du kan lese mer om produkt- og utviklingsmiljøet her:
https://www.tripletex.no/produkt-og-utvikling

Er du nysgjerrig på våre team, roller og utviklingsprinsipper kan du lese mer i vår Playbook:
https://playbook.tripletex.no/

Utover det står Dfind for rekrutteringsprosessen, og du er velkommen til å ta kontakt med en av rådgiverne våre, Frid Aulund eller Ole Christian Falck, for en uforpliktende prat. 

Om arbeidsgiver

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem som forenkler arbeidshverdagen til norske bedrifter. Tripletex er født i skyen og med over 95 000 kunder og over 300 000 brukere har vi klart å skape bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem. Vi jobber etter verdiene våre: Glede, tillit og driv – enten det er i samarbeid med våre kolleger, kunder eller samarbeidspartnere. Vi ønsker å vise at det å jobbe med regnskap er alt annet enn tørt. Måten vi gjør det på er; det er kort vei fra idé til utførelse, vi løser komplekse problemstillinger hver dag - og ikke minst har det gøy mens vi gjør det!Helt siden vi var en start-up har vi satset på å være en annerledes bedrift. Nå er vi over 300 kollegaer som jobber sammen mot et felles mål om å gjøre Tripletex til verdens beste løsning og arbeidsplass!