Regiondirektør Midt-Norge

Publisert
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
368677
Arbeidssted
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Trond Inge Halten
Telefonnummer
+4791625377
E-post
trond.inge.halten@dfind.no
Søknadsfrist
26.05.2024
Søk nå

Forfølg ambisjonene dine som leder for 500 servicemedarbeidere i Midt-Norge!

Er du klar for å lede våre driftssjefer og rundt 500 dedikerte servicemedarbeidere, samt bidra til at våre ledere utvikler et arbeidsmiljø preget av inkludering, engasjement og handlekraft? Da kan denne muligheten være det neste steget i din karriere!

Som Regiondirektør for ISS Cleaning-divisjonen rapporterer du til Konserndirektør for ISS Cleaning og sitter i ledergruppen hennes. Du leder en av bærebjelkene i vår over 90 år lange suksesshistorie, og du bidrar til bransjens utvikling gjennom innovasjon, ekspertise og dedikasjon til fremragende service. Du vil ha ansvar for driftssjefer fra nord på Møre til Brønnøysund, noe som innebærer en del reisevirksomhet i regionen.


Hva vil arbeidsdagen din bestå av?
Hos oss vil du få lede, drifte og utvikle regionen gjennom å bygge velfungerende team og utvikle dine medarbeidere. Du vil jobbe med lønnsomhet og vekst gjennom optimalisering av regionens resultater, samt å definere nye markedsområder. Vi ønsker at du tar et totalansvar for utvalgte regionale kunder, både nye og eksisterende, og at du bistår driftssjefene med kundeoppfølging og utvikling av regionen. 

 

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?
Hos oss vil du bli en del av en godt sammensveiset ledergruppe, hvor det skapes sterke resultater hver dag. Vi er ambisiøse og hjelper hverandre med å lykkes, samtidig som vi har det gøy på jobb. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med dyktige kolleger som samarbeider godt med våre kunder. Videre vil du få en unik mulighet til å bidra til gode serviceopplevelser for våre kunder, og til en enklere hverdag for drift. Vi omfavner, fremmer og verdsetter mangfold.
 


Hvem er du?
Du har solid erfaring med ledelse og har god forståelse for operasjonell drift, samt ansvar for resultater og kostnadskontroll. Det kan være en fordel med erfaring fra et større selskap som opererer i en matriseorganisasjon. Som leder er du en person som vekker tillit, er opptatt av å bygge sterke team og utvikle dine medarbeidere. Din evne til å løfte frem og anerkjenne våre servicehelter vil være avgjørende for å skape en kultur hvor vi spiller hverandre gode og opplever tilhørighet.


Bli en del av vårt team og spill en nøkkelrolle i å skape en inspirerende arbeidsplass hvor alle spiller hverandre gode.


Er du klar til å ta utfordringen og lede region Midt-Norge?  Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind AS, Trond-Inge Halten eller Joachim Claeson.

 

Om arbeidsgiver

Om ISS Facility Services, Cleaning-divisjonenRenhold er kjernen i en kvalitetsløsning og en del av vårt DNA. Vi er et globalt selskap som leverer rengjøringstjenester i frontlinjen, og vi tilbyr kundene våre omfattende strategisk, taktisk og operasjonell kunnskap. Vi skaper trygge steder som oppmuntrer til produktivitet og støtter selskapets mål - med 100 prosent egenleveranse. Vi har satt oss ambisiøse mål når det kommer til hvordan vi påvirker miljøet, og hvordan vi verdsetter våre medarbeidere. Vi søker aktivt etter nye muligheter og forbedringsområder og ønsker at du og alle våre medarbeidere blir med på reisen -  «ISS the company of belonging». Hos oss har alle rom til å være den de er, utforske mulighetene til å bli det de vil og være en del av noe større. ISS - A Place to Be You.