Finance Manager Nordic

Publisert
Trollåsen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
383784
Arbeidssted
Trollåsen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ørjan Gamst
Telefonnummer
+4795729725
E-post
orjan.gamst@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du være med og bygge en nordisk finansfunksjon?

I forbindelse med økt aktivitet og investering i våre nordiske selskaper, samler vi nå flere funksjoner på tvers av landene for å bygge et sterkt kompetansemiljø. Vi søker derfor nå en Finance Manager Nordic som blir helt sentral i denne prosessen og vil ha ansvaret for det finansielle området.

I regionen inngår retailvirksomheten i Norge, Sverige, Danmark og Finland, i tillegg til produksjonsvirksomheten i Norge (Myntverket).

Som Finance Manager får du det overordnede ansvaret for å bygge denne nye enheten og skape en skalerbar og effektiv økonomi- og regnskapsfunksjon. Økonomifunksjonen skal støtte den nordiske virksomheten med strategisk styringsinformasjon og beslutningsstøtte.

Stillingen er sentral i den nordiske enheten og en viktig sparringspartner for ledere. Du inngår i den nordiske ledergruppen og rapporterer til CEO Nordic og Group CFO i Samlerhuset Gruppen. Rollen og selskapet er lokalisert ved gruppens kontor på Rosenholm Campus ved Kolbotn, som ligger 15 minutter fra Oslo sentrum.
 

Noen av dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Bidra sterkt inn som en sentral Business Partner for CEO Nordic, Group CFO, ledergruppe og andre sentrale personer i den nordiske regionen
  • Videreutvikle finansielle prosesser og rutiner i de nordiske selskapene og sikre en mest mulig enhetlig og lik drift.
  • Bygge en Nordisk finansorganisasjon som er skalerbar og dynamisk gjennom utstrakt samarbeid og roller som støtter organisasjonen på tvers av landegrenser
  • Ansvarlig for å sikre periodisk rapportering, budsjett og prognoser for regionen
  • Løpende jobbe med analyser, Business Case og ulike prosjekter knyttet til lønnsomhet og kostnadsstyring på tvers av de nordiske landene
  • Være en sentral bidragsyter for gruppen som helhet og gjerne ta lead på prosjekter på gruppenivå
  • Overordnet prosjektansvar i forbindelse med insourcing av regnskaps- og økonomifunksjonen i Mint of Norway og overgang til samme ERP system som resten av gruppen (SAP - S/4 HANA)


Hvilke egenskaper ser vi etter?

Vi ser etter deg med en solid finansiell bakgrunn og erfaring, gjerne fra lignende kompetansemiljøer hvor man jobber sammen på tvers av land. Du trives med å utvikle, sette struktur og evner å få med deg folka på en felles reise.

Vi er veldig opptatt av teknologi og innovasjon i Samlerhuset. Vi håper derfor du har erfaring og interesse for hvordan det kan effektivisere og optimalisere en slik funksjon.


Hos oss får du

..en spennende mulighet til å ta ansvar for og påvirke hvordan den nye nordiske organisasjonen vil se ut. Du vil være en del av et sterkt tverrfaglig miljø innen økonomi, IT, teknologi hvor vi blant annet har egen innsiktsavdeling (BI) og et stort IT miljø med egne ERP-konsulenter.

I Samlerhuset “eier” vi hele verdikjeden, fra idé og produksjon, til salg og logistikk med faglig sterke fagmiljøer i alle ledd. Du blir eksponert for mange spennende og aktuelle problemstillinger.

Våre medarbeidere syns vi har et godt arbeidsmiljø på Rosenholm Campus. Noe av det vi tror gjør det ekstra godt, er at vi gir medarbeidere gode utviklingsmuligheter. Vi bryr oss om hverandre. Hos oss vil du ikke bare være en del av en bedrift, men av et fellesskap av dyktige fagfolk som støtter hverandre. Vi er relativt få mennesker som får til store ting i internasjonal sammenheng, og tror det er fordi vi har korte og raske beslutningsprosesser.

Vil du få mer innblikk i vårt arbeidsmiljø? Les mer på vår karriereside: https://samlerhuset.ansetter.no/

For ytterligere informasjon, kontakt Ørjan Gamst på tlf. 957 29 725, mail: ørjan.gamst@dfind.no, eller Ann-Kristin Thømt i Dfind på tlf. 957 74 641, mail: ann-kristin.thomt@dfind.no

Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Om arbeidsgiver

Samlerhuset er det ledende selskapet i Europa innen produksjon og salg av mynter og samleobjekter. Vi er etablert i 15 land, inndelt i ulike regioner. Vårt formål er å skape samlerglede og formidle historie. Vi ønsker at folk skal få mer innsikt i historie, kultur og samfunnsaktuelle temaer gjennom samlerobjektene vi tilbyr. Samlerhuset og Det Norske Myntverket ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn. Vi produserer mynter i sølv og gull og ønsker derfor å være en pådriver for ansvarlig gruvedrift. Vi har mange ulike partnerskap, og er stolt av vårt langsiktige samarbeid med Alliance for Responsible Mining (ARM). Det Norske Myntverket hadde sin oppstart i 1686 som Den Kongelige Mynt i Kongsberg. Vår plassering er den samme, men mye innen produktutvikling har utviklet seg siden den gang. Vi eier hele verdikjeden, som betyr at alle fagområder samarbeider som et lag med bruk av teknologi for å videreutvikle oss. Samlerhuset-Gruppen omsatte for 1,35 mrd NOK i 2023 med et EBITDA-resultat på 70 mill NOK. Bli bedre kjent med oss her: https://samlerhuset.ansetter.no/