Group Financial Controller

Publisert
Verdal
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
369042
Arbeidssted
Verdal
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Robert Larsen
Telefonnummer
+4794878163
E-post
robert.larsen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Franzefoss Minerals søker Group Financial Controller

For ytterligere å utvikle vår allerede sterke økonomiavdeling søker vi etter en Group Financial Controller som vil ha ansvaret for utarbeidelse av periodisk regnskapsrapportering for alle konsernets selskaper, samt årsregnskap og skattepapirer. Du vil bli en del av konsernets økonomimiljø og være et viktig bindeledd mellom økonomi, regnskap og våre produksjonsanlegg. 

Som vår nye Group Financial Controller vil du være en viktig sparringspartner for alle våre produksjonsanlegg med tanke opplæring og implementering av finansielle prosesser og rutiner. Rollen passer for en selvstendig og proaktiv økonom med høy gjennomføringsevne. Er du i tillegg opptatt av forbedringsarbeid og ikke redd for å utfordre etablerte rutiner ønsker vi absolutt å høre fra deg.

Arbeidssted vil være på et av våre produksjonsanlegg i Verdal og du vil rapportere direkte til CFO i selskapet.

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

  • Hovedansvar for oppfølging og kvalitetssikring av regnskapene med tilhørende finansiell rapportering av resultater,
  • Utarbeidelse av konsernets konsolidering
  • Bidra til kontinuerlig forbedring av prosesser knyttet til den finansielle rapporteringen 
  • Bistå anleggsledere med økonomiske og regnskapsmessige problemstillinger

Kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høyere økonomisk utdannelse på min. Bachelor nivå
  • Generell god systemkompetanse med særlig fokus på Excel og Powerpoint
  • Selvgående, strukturert og samvittighetsfull 
  • Gjerne interesse for hvordan verdikjeden et industriselskap henger sammen
  • Evne til å samarbeide og kommunisere effektivt med ulike interessenter.
  • Raus, lyttende, inkluderende og tydelig

Vi tilbyr en unik mulighet i et veldrevet norsk familieselskap hvor du vil jobbe tett på vår produksjon og samarbeide tett med faglig veldig sterke mennesker. Du blir en del av en virksomhet som har en betydelig påvirkning på samfunn og miljø, og vi har forpliktet oss til å minimere vårt fotavtrykk og jobber for grønn produksjon i 2030. Vi er opptatt av å opprettholde gode relasjoner med samfunnet rundt oss, de lokalsamfunnene vi er en del av og sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind AS, Joachim Claeson, tlf. 400 21 542 eller Robert Larsen, tlf. 948 78 163.

For mer informasjon om Franzefoss Minerals, besøk vår nettside på www.kalk.no.

Franzefoss Minerals er en mangfoldig arbeidsplass som oppmuntrer til likestilling og verdsetter mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Om arbeidsgiver

Franzefoss Minerals er en 105 år gammel velrenommert familiebedrift som har utviklet seg til et solid konsern, innen bergverk og mineraler. Vi er dedikert til ansvarlig produksjon og vårt samfunnsansvar handler om å være en trygg og sikker arbeidsplass, å sikre en bærekraftig drift av våre mineralske ressurser og tilstrebe å være en økonomisk trygg arbeidsplass.Med produksjonsanlegg spredt fra Narvik i nord til Arendal i sør, utvinner og bearbeider vi kalk- og dolomittprodukter. Våre ressurser har minimum et 100-årsperspektiv.Vår virksomhet har en betydelig påvirkning på samfunn og miljø, og vi har en forpliktelse til å minimere vårt fotavtrykk og jobber for grønn produksjon i 2030. Vi er opptatt av å opprettholde gode relasjoner med samfunnet rundt oss, de lokalsamfunnene vi er en del av og sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.