Regnskapsansvarlig

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
377373
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Regnskapsansvarlig søkes til internasjonalt konsern

Lindab AS er nå i en spennende omstillingsfase, og ønsker å styrke økonomifunksjonen i Norge gjennom å ta tilbake flere oppgaver og ansvarsområder til det norske hovedkontoret. Derfor søker vi nå en erfaren og dyktig Regnskapsansvarlig til en nyopprettet stilling. Rollen vil ha det overordnede ansvar for hele verdikjeden av de operative regnskapsoppgavene i Lindab Norge, og ha en bred kontaktflate ut mot de ulike forretningsenhetene. Stillingen vil være en viktig støttespiller, og jobbe tett opp mot både CFO og bidra med rapportering inn på konsernnivå.

Rollen rapporterer til CFO i Lindab Norge.
 

SENTRALE OPPGAVER:

  • Løpende regnskapsarbeid, fakturering, periodisering, avsetninger og bokføringer
  • Avstemming bank, kunder, leverandører og balanse
  • Overordnet ansvar for lønn
  • Planlegge og tilrettelegge årlig revisjonsprosess - utarbeidelse av skatteberegning og årsoppgjør i samarbeid med CFO
  • Bistå i optimalisering av regnskapsprosesser og systemer
  • Diverse forbedringsinitiativ

 

For å lykkes i rollen tror vi du motiveres av effektivisering, er god på å se forbedringer og ønsker å være med å bygge prosesser og rutiner. Vi ønsker at du utfordrer oss, og tør å være en aktiv deltaker i utvikling av økonomifunksjonen og Lindab Norge som helhet. Du bør ha høyere utdanning, og like å jobbe selvstendig og strukturert. Erfaring fra lønnsområdet er også en fordel. Ellers er du god på systemer, og trives med å ta eierskap i prosessene.

Hos oss kan du forvente et trivelig arbeidsmiljø hvor du vil ha muligheten til kontinuerlig faglig utvikling, og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi verdsetter også en organisasjon som hele tiden lærer, takket være våre dedikerte medarbeidere og en åpen og støttende kultur.

Du vil få ta del i en kultur som er opptatt av utvikling og gode prestasjoner i det daglige. Vi er opptatt av åpne og relevante tilbakemeldinger, og aktiv læring. Vi oppnår resultater gjennom gode prestasjoner i alle ledd, hver dag. Hos oss blir du sett, hørt og din lidenskap for faget ønsker vi å ta vare på. Vi vet at dersom vi tar vare på deg som medarbeider, tar du vare på våre kunder. Dette tar vi på alvor, og samarbeider med “Great Place to Work” for å oppnå vårt mål.

Sammen blir vi litt bedre hver dag, og er på rett vei til å gi den beste kundeopplevelsen!


Om dette høres interessant ut, ta kontakt med: Ingrid Østli på tlf.: 980 36 214, mail: ingrid.ostli@dfind.no, eller Robert Larsen på tlf. 948 78 163, mail: robert.larsen@dfind.no.


Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt.

Om arbeidsgiver

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima. Gjennom å forenkle i alle steg, gjør vi det enklere å bygge bærekraftig. Vi utvikler våre produkter med hensyn til miljøet og finner løsninger som møter behovet av komfort og energieffektivitet. Vi gjør det slik at du kan fortsette å bygge med god samvittighet - ikke bare i dag, men også i morgen.Lindabs tre produktområder er ventilasjon, byggekomponenter og byggsystemer. I tillegg til å selge og levere produkter er også rådgivning, produktstøtte og design en del av avtalen. Det er viktig for oss å være nær kundene våre, dels gjennom kontorer og butikker, men også gjennom høy service og tilpassede produktløsninger.