Distriktssjef salg Ventilasjon

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
368353
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Christian Johnsen
Telefonnummer
+4792848984
E-post
christian.johnsen@dfind.no
Søknadsfrist
28.04.2024
Søk nå

Bli vår nye drivkraft på Østlandet

Lindab Østlandet søker en engasjert Distriktssjef Salg Ventilasjon som spiller en sentral rolle i å skape enestående kundeopplevelser. Som en toneangivende aktør innen ventilasjonsbransjen, fokuserer vi på å dyrke sterke kunderelasjoner, oppdage nye forretningsmuligheter og vekst. 

Du vil ha hovedansvar for operativt salg og kundepleie på Østlandet. Dette inkluderer utvikling og vedlikehold av kunderelasjoner, identifisering og realisering av nye forretningsmuligheter. Det er også ønskelig at du deltar med strategisk planlegging og standardisering av arbeidsmetoder.

Vi ser etter deg som effektivt kan identifisere og utnytte nye forretningsmuligheter, samt etablere varige kunderelasjoner. En positiv holdning og evne til å trives i et dynamisk miljø preget av vekst og utvikling er essensielt. Hos Lindab Østlandet vil du oppleve et støttende arbeidsmiljø som legger vekt på kontinuerlig faglig utvikling og spennende utfordringer. Lindab legger vekt på en åpenhetskultur hvor læring og initiativ blir verdsatt. Du får ikke bare muligheten til å påvirke selskapets retning og være en aktiv deltaker i utviklingen, men også til å bygge et omfattende nettverk av kolleger og kunder.

Ønskede egenskaper:

  • Resultatorientert og selvstendig 
  • Bygge relasjoner og nettverk
  • Gode forhandlings- og kommunikasjonsevner
  • Analytisk og strategisk tilnærming til salg og markedsføring

Hovedansvar:

  • Ansvar for å oppnå salgsmål og budsjettstyring
  • Utvikling og oppfølging av lokale handlingsplaner
  • Bygge og vedlikeholde sterke kunderelasjoner


Lindab prioriterer et inkluderende arbeidsmiljø og arrangerer jevnlige samlinger for å fremme samarbeid og sosiale aktiviteter på tvers av avdelinger. Som en ledende aktør med en sterk forpliktelse til bærekraft, tilbyr vi en spennende rolle som vil utfordre og inspirere deg. I tillegg til dette kan du forvente konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger som en del av vårt engasjement for å sikre trivsel og velvære for våre ansatte. Lindab tilbyr fleksible arbeidsmuligheter ved våre kontorer i Drammen og/eller Oslo, med mulighet for hjemmekontor. 
Bli en del av Lindab-teamet og bidra til å skape den beste kundeopplevelsen samtidig som du er med på å gjøre Lindab til Norges beste arbeidsplass!

For en uforpliktende samtale om en stillingen i Lindab, ta kontakt med Senior Advisor Christian Johnsen på telefon 928 48 984.

Om arbeidsgiver

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima. Gjennom å forenkle i alle steg, gjør vi det enklere å bygge bærekraftig. Vi utvikler våre produkter med hensyn til miljøet og finner løsninger som møter behovet av komfort og energieffektivitet. Vi gjør det slik at du kan fortsette å bygge med god samvittighet - ikke bare i dag, men også i morgen.Lindabs tre produktområder er ventilasjon, byggekomponenter og byggsystemer. I tillegg til å selge og levere produkter er også rådgivning, produktstøtte og design en del av avtalen. Det er viktig for oss å være nær kundene våre, dels gjennom våre lokale kontorer og butikker, men også gjennom høy kundeservice og tilpassede produktløsninger.