Accountant

Publisert
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
368475
Arbeidssted
Sandvika
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
02.05.2024
Søk nå

Accountant søkes til internasjonalt selskap

Som vår nye Accountant vil du være sentral i vår nyopprettede nordiske økonomifunksjon. Arbeidsmiljøet i Tenerity kjennetegnes ved at vi er raske til å snu oss rundt og at vi utforsker nye muligheter. Selskapet er stort nok til at det er rom for idemyldring, men ikke større enn at du selv får ansvaret for å utvikle ideene videre. I Tenerity vektlegges samarbeid og problemløsning der vi vil hverandre vel, og spiller hverandre gode.

Dine ansvarsområder vil spenne fra løpende regnskapsarbeid og månedlig balanseavstemming, til analyser og rapportering ved periode- og årsavslutning. Du vil også spille en nøkkelrolle i optimalisering av regnskapsprosesser og systemer, samt initiere og gjennomføre forbedringsinitiativ. Økonomifunksjonen i Tenerity vil bestå av to Accountants og Finance Controller, som alle jobber tett sammen. Stillingen vil rapportere til Finance Controller.

 

Vi ser etter deg som har

  • Noen års erfaring med regnskapsarbeid
  • Kjennskap til MVA
  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk
     

Hva tenerity kan tilby

Du blir en del av en solid gjeng som heier på utvikling, godt samarbeid og hverandre. Vi tror folk som trives på jobb, jobber bedre. Derfor er både forståelse, mangfold, engasjement og åpen kommunikasjon blant Teneritys kjerneverdier. Dette er en mulighet til å sitte tett på drift i et lite team, men i et globalt miljø.

Dersom du ønsker en uforpliktende samtale om en karriere i Tenerity, så ta kontakt med Senior Advisor Ingrid Østli (tlf 980 36 214) eller Senior Advisor Robert Larsen (tlf 948 78 163).

Om arbeidsgiver

Tenerity Norden er eid av det tyske selskapet Mehrwerk med mer enn 600 medarbeidere fordelt på 4 land. Mehrwerk er en ledende datadrevet leverandør av verdiøkende tjenester på en avansert digital plattform med tilhørende tjenester. Vi er en strategisk partner innenfor kundeopplevelser og lojalitet, og jobber med noen av de største merkevarene innenfor bank, forsikring, energi og telekommunikasjon. Tenerity i Norden har sitt hovedkontor i Sandvika, og har om lag 70 medarbeidere. Mer informasjon finner du på www.tenerity.com.