Cloud Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
362560
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Organisasjoner
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
25.02.2024
Søk nå

Vil du være med å bygge skyløsninger som bidrar til å redde liv?

Ved vårt hovedkontor i Oslo er det ledig stilling som cloud engineer  (spesialrådgiver) med kompetanse i Azure. 

Tre av fire kreftpasienter overlever. Likevel er det stadig flere som har  eller har hatt kreft i Norge - over 100 000 flere enn for 10 år siden. Legg til pårørende og etterlatte; det er mange vi skal møte og kommunisere med. Hver har sine særskilte behov og alle skal oppleve at møtet med Kreftforeningen er enkelt, relevant og ikke minst engasjerende. Derfor satser vi stort på digitalisering og data for å innovere, effektivisere  og støtte arbeidet til våre ansatte og frivillige. 

Vi har nylig opprettet en ny seksjon for Digitale tjenester og teknologiutvikling som skal bidra til å  løse dette, i tett samarbeid med fagområder og digitaliseringsprogrammet. Seksjonen skal utvikle og  implementere en teknologistrategi, modernisere både vår IT-arkitektur og vår applikasjonsportefølje,  optimalisere støttefunksjoner, automatisere arbeidsflyt og være en rådgivningspartner for øvrige fagområder. I tillegg skal vi øke fokuset på informasjonskvalitet og sikkerhet. 

Seksjonen trenger flere kloke hoder og du blir en sentral støttespiller for seksjonens leder ved å  kunne bidra til å designe, bygge, administrere, forvalte, og sikre programvaresystemer og infrastrukturplattformen som driver våre tjenester. Seksjonen er en del av avdelingen Data og Innsikt, som ledes av Magali Børsum, og består av 9 ansatte. Magali er i ferd med å opprette et europeisk fagforum på tvers av det enkeltes land kreftforening for digitalisering hvor vi kan dele erfaringer og lære av hverandre. I tillegg jobber vi tett med våre partnere innenfor teknologi som DNV, Microsoft og Crayon. Her kan du lære av de beste, og bidra til vår innsats for kreftsaken!

Hva går jobben ut på? 

Som Cloud Engineer vil du være en del av seksjonen for digitale tjenester og teknologiutvikling. Du vil få muligheten til å dykke dypt inn i automatisering av driftsoppgaver, infrastruktur og rutiner. Mye av arbeidet vil utføres i skyen. Det er derfor nødvendig med en god forståelse av skyteknologier og  infrastruktur, samt erfaring med design og deployment av applikasjoner i skyen. Vi bygger nå fra scratch og har derfor ikke teknisk gjeld å hensynta.  

Vi ser for oss at du vil bruke mye tid på å: 

 • Designe, implementere og administrere infrastruktur i Azure-skyen for en dataplattform på bedriftsnivå, inkludert nettverks-, lagrings- og beregningsressurser. 
 • Bygge og vedlikeholde CI/CD-pipelines, infrastruktur som kode (IaC) og automatisering for å tilgjengeliggjøre, installere og overvåke infrastruktur og applikasjoner.
 • Jobbe tett sammen med dataingeniør og -arkitekt for å forstå infrastrukturkravene og omsette dem til tekniske implementeringer. 
 • Skrive infrastrukturrelatert kode, skript, maler og konfigurasjoner. 
 • Sørge for høy tilgjengelighet, skalerbarhet, sikkerhet og pålitelighet i systemene.
 • Optimalisere ytelse og kostnader knyttet til skyinfrastruktur. 
 • Holde deg oppdatert på den siste utviklingen innen Azure, DevOps og cloud native-teknologier. 

Hva er viktig for å lykkes i rollen? 

Du er en aktiv deltaker i team og prosjekter, drives av nysgjerrighet, innovasjon, og er positiv  innstilling til endringer. Moderne skyløsninger fascinerer deg, og du blir inspirert av å skape løsninger  som optimaliserer forretningspotensialet. I tillegg er du flink til å bygge relasjoner, har gode  kommunikasjonsevner, og deler gjerne dine erfaringer og kunnskaper med andre team. Norsk er vårt  primære arbeidsspråk, derfor er det viktig at du har gode språkferdigheter i norsk og engelsk, både  muntlig og skriftlig. 

Vi håper du kjenner deg igjen i flere av disse punktene:

 • Bachelorgrad i informatikk, informasjonsteknologi eller lignende fagområde er en fordel.
 • Noen års erfaring med å bygge og administrere skyinfrastruktur på Azure. 
 • Erfaring med verktøy for infrastruktur som kode som ARM, Terraform eller lignende.
 • God kjennskap til CI/CD i GitHub-pipelines og verktøy som Azure DevOps, Jenkins eller lignende. 
 • Evne til å skrive skript og kode i ett eller flere språk som Python, C#/.NET, PowerShell, etc.

Noen av godene våre 

 • Lønn etter avtale, samt gunstige låne- og pensjonsordninger gjennom Statens pensjonskasse  
 • Fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden  
 • Veldig god kantine - så god at den fortjener en plass på denne listen!  
 • Engasjerte og humørfylte kollegaer med variert og høy kompetanse 
 • Vi er sertifisert av Great Place To Work, noe som betyr at de ansatte bekrefter at vi er et godt sted å jobbe. 

Bli bedre kjent med hvordan det er å jobbe med teknologi i Kreftforeningen her: www.kreftforeningen.ansetter.no

Har du spørsmål om stillingen, kan du gjerne ta kontakt med seksjonsleder for Digitale tjenester og  teknologiutvikling Muhammad Imran Mughal på tlf. 90 14 32 57 eller vår rekrutteringspartner for stillingen Dfind gjennom Eirik Strandkleiv på tlf 99 63 43 96. 

I tråd med personopplysningsloven ber vi om at alle søknader registreres via rekrutteringssystemet  samt at det ikke deles sensitive personopplysninger i søknaden  

www.kreftforeningen.no/stillinger. Søknader pr. post eller e-post vil ikke bli vurdert eller besvart. Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater via vår samarbeidspartner Semac AS,  www.semac.no. 

Om arbeidsgiver

Kreftforeningen har 135 000 medlemmer, 25 000 frivillige og 200 medarbeidere, samt tusenvis av givere og en rekke gode støttespillere i næringslivet. Sammen jobber vi hver dag for at kreftrammede og deres pårørende skal ha en best mulig hverdag når sykdommen rammer. Vi jobber også for at færre skal få kreft og enda flere skal overleve sin kreftdiagnose. Vår visjon er «Et liv uten kreft».