Team Lead

Publisert:
11.10.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
01.11.2020

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 40 000 kunder og over 150 000 brukere. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er en teknologibedrift med en helt unik kultur drevet frem av verdiene Glede, Tillit og Driv. Tripletex er i kraftig vekst, og ønsker å bli enda flere. Blir du med?

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap som kommer til å gi deg ansvar og tillit fra første arbeidsdag. Du vil få muligheten til å lede et tverrfaglig team i en spennende organisasjon, som er i sterk vekst. I denne rollen, samtidig som du vil jobbe tett med menneskene, vil du også kunne være hands on og utvikle kule tjenester, og produkter hos oss. Har du i tillegg interesse for andre fagfelt vil vi forsøke å tilrettelegge også for dette. I Tripletex har alle eierskap til løsningene vi lager, og innovasjonskultur bygges gjennom selvstendige, ansvarlige team der tillit, mestring og leveranser av høy kvalitet danner grunnsteinene. Våre team er vant til å jobbe selvstendig, med stor tillit og takhøyde.

Det er viktig for oss at du får utvikle og utfolde deg! Du vil få muligheten til å jobbe med egne prosjekter med Tripletex Hackathon og innovasjon tid. Alle team jobber på tvers og kan levere en løsning fra idé til lansert programvare. Hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og å feile. Det skal være gøy å være på jobb, og vi er stolte av både menneskene, teamene og produktet vi har skapt!

Som vår nye Team Lead kommer du til å jobbe tett med både teamet ditt og vil naturlig få mange kontaktpunkter i vår organisasjon. Du vil ha ansvar for den gjennomgående prosessflyten for teamet, samtidig som du selv vil sitte med utvikling av nye løsninger for web apps, med React Native frontend og Java backend. Du vil få frihet til å forme egen arbeidsdag og egne arbeidsoppgaver - i en organisasjon hvor utvikling og teknologi er prioritert, og verdsatt.

Vi sitter i kule lokaler sentralt på Skøyen, med programmerere, designere og produkteiere i samme etasje. Sammen jobber vi Lean-basert, og gjennom continuous deployment slipper vi store og små features opptil tyve ganger om dagen!

Hvem er du?
Du har mest sannsynlig jobbet med Java og front-end programmering i et par år, både profesjonelt og med egne prosjekter. Du digger å teste ny teknologi, og forstår moderne pipelines og Devops-tankegangen. Det viktigste er likevel at du er fremoverlent, proaktiv og har sterke kommunikative evner - du liker å dra med deg menneskene rundt deg i en felles retning. Du gleder deg til å være med fra oppstart til lansering, og trives med å være tett på brukerne. Har du allerede jobbet i en lignende Lead-rolle, eller er du klar for å ta steget? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Vi har store ambisjoner!
Tripletex er fremdeles en startup, men som en del av Visma kan vi tilby deg muligheter til å hente inspirasjon fra et internasjonalt nettverk med likesinnede, i tillegg til utvikling og kompetansebygging gjennom sentraliserte kurs og sertifiseringer. Våre ambisjoner er store, og det er med dette viktig for oss å holde på nærheten til våre ansatte, samtidig som vi fortsetter det tverrfaglige samarbeidet. Har du lyst til å være med på å ta eierskap til vår strategi og våre verdier, og bli med på å løfte vår utviklingsavdeling til neste nivå?

Er du klar for din neste utfordring? Våre rådgivere i Dfind, Ingrid Solheim og Jacob Bruun er tilgjengelig på 46418032 / 92133989 eller ingrid.solheim@dfind.no / jacob.bruun@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.