Du søker på stillingen nedenfor

Frontend User Experience

Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom | Media & PR
Stillingstype:
Full time
Referansenummer:
a0w0N0000089LA3QAM

Som landets største leverandør av innholdstjenester har NTB over 150 år levert tekst, bilde, video og grafiske løsninger. Vi jobber med automatisering av bransjen, og med robotisert journalistikk kan våre kunder levere de siste oppdateringene, døgnet rundt. Vi investerer blant annet stort på sportsområdet - og nå søker vi initiativrik og kreativ frontend utvikler med lidenskap for User Experience!

Hos oss får du mulighet til å jobbe i et innovativt og motivert miljø, med flat struktur og korte beslutningsveier. Du får muligheter til vekst, og rom til å forme din egen, fleksible  arbeidsdag,. Hos oss er kollegene engasjerte, dyktige og opptatte av morgendagens teknologi. NTB holder hus i topp moderne kontorlokaler på Langkaia, med sjøutsikt fra kanskje byens største terrasse.

Du er selvgående og initiativrik, og trives med å ligge i forkant av nye teknologier. Du har interesse for media og er bevisst på samfunnsoppdraget vårt. I tillegg har du gjerne et par års relevant arbeidserfaring og utdannelse innenfor webdesign eller visuell kommunikasjon med fordypning innen interaksjonsdesign/UX.

I tillegg har du erfaring med en eller flere av disse teknologiene:

  • JavaScript
  • React
  • Redux
  • HTML5
  • CSS
  • Node
  • Brukeropplevelse og UX

Du har også kjennskap til, eller erfaring med bygging av prototyper og gjennomføring av brukertester. Hvis du i tillegg har jobbet med app-utvikling i React Native, Firebase o.l., vil vi veldig gjerne snakke med deg!

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.


 

I 150 år har NTB formidlet nyheter til inn- og utland, og i dag er vi landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilde, video go grafisk. NTB er privat eid, først av enkeltpersoner, og fra 1981 som et aksjeselskap dannet av landets aviser.
I tillegg til å være en løpende nyhetstjeneste til media leveres spesialtjenester innenfor kultur og underholdning, feature, personalia, tips mm. I 2011 ble bildebyrået Scanpix fusjonert inn i NTB.
I dag har snaut 100 personer sitt daglige virke i NTB.