Senior Datavarehus Arkitekt

Publisert:
08.01.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
09.04.2019

Skuld er et ledende internasjonalt sjøforsikringsfirma, og tilbyr en lang rekke maritime forsikringer gjennom Skuld P&I, Skuld Marine Agency og Skuld 1897, et syndikat hos Lloyd`s. Vi har en sterk finansiell posisjon og rundt 270 utrolig dyktige ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Bermuda, København, Hamburg, Hong Kong, London, New York, Piraeus og Singapore.  

IT i Skuld er fordelt over fire områder. Vi sitter på hovedkontoret i Oslo med utsikt over Aker Brygge og Kontraskjæret. På teamet BI & DWH søker vi nå ny kollega, en senior Datavarehus-arkitekt.  

Vil du jobbe i området mellom forretningen og teknologi, i et internasjonalt selskap med store ambisjoner innenfor BI gjennom alle forretningskritiske områder?

Hos oss vil du jobbe med arkitektur og nyutvikling for å løfte vårt eksisterende datavarehus til et nytt nivå. Du vil få ansvar for prosjekter og prosesser og vil være en spydspiss ut i organisasjonen. Som vår Senior Datavarehus-arkitekt vil du ta en ledende rolle i dialogen med forretningen. Det er viktig at du tar med deg tidligere erfaring, trygghet og nysgjerrighet nok til å kunne rådgi og utfordre forretningssiden og lede utformingen av løsninger som bidrar til at teamet kan levere enda bedre og smartere løsninger. Vi går større prosjekter i møte, og er i en modningsfase hvor du vil spille en sentral rolle. Du kommer inn på et tidspunkt som gjør at du får være med på å ta store og viktige avgjørelser for fremtiden.

Vi tror du har startet med programmering og utvikling, og jobbet deg over i arkitektur. Du har erfaring med datavarehusløsninger, design av datamodeller og ETL-prosesser. Det er en fordel om du tidligere har jobbet med Informatica PowerCenter, Oracle databaser, SSAS, Master Data og Data Governance, men viktigst av alt er det at du er åpen for å jobbe med det.  Som en verdensledende maritim forsikringsleverandør er Skuld avhengig av et dyktig team for videreutvikling av våre forsikringssystemer.

Du er engasjert og trygg på ditt fagområde, og trives godt med å stå i krysningspunktet mellom teknologi, mennesker og forretning. Du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier Accurate, Bold, Caring og Dedicated og motiveres av en viktig stilling i et internasjonalt selskap.

Hva kan vi tilby deg? Skuld tilbyr alle våre ansatte konkurransedyktige betingelser med veldig gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi sitter i flotte lokaler sentralt i Oslo, og har et aktivt sosialt miljø. Din kompetanse er viktig for oss, og vi støtter opp under din faglige utvikling. Du vil ta del i et lite team i en større IT-avdeling hvor menneskene er sosiale, dyktige i sitt felt og engasjerte i jobben. Vi er stolte av å legge til rette for en god balanse mellom arbeid og fritid, og gir deg både tillit, frihet og fleksibilitet. I tillegg til gode ordninger for kantine, trening etc har vi også firmahytter på fjellet og leiligheter i sydligere strøk. Vi har det også sosialt, med både idrett og kultur på agendaen!

Hos oss vil du få en viktig og sentral rolle, med korte og raske veier til beslutninger. Dette gir muligheter til å jobbe med ny, og spennende teknologi! Er du klar?

Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Dfind, Lars Frøyland eller Elisabeth Langseth!