Produkteier

Publisert:
02.10.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
03.11.2019

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 30 000 kunder og 100 000 brukere. Vi er et heleid norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er stolte av vår bruk av ny teknologi og allerede ved lansering var vi i skyen. Tripletex er i kraftig vekst og ønsker å bli enda flere. Nå søker vi en engasjert og nysgjerrig produkteier! Blir du med? 

Hos oss
får du en utfordrende og spennende stilling i et innovativt, kreativt og ungt miljø. Vi ønsker å tilby deg ansvar og tillit fra dag én og frihet til å gjennomføre arbeidsoppgavene slik du ønsker. Du vil få stor påvirkningskraft og variasjon i både store og små leveranser. Tripletex består av engasjerte og dyktige mennesker som setter pris på flat struktur, stor takhøyde og både faglige og sosiale aktiviteter. I Tripletex har alle eierskap til produktene vi leverer,  og hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og feile. Det skal være gøy å være på jobb, og vi er stolte av å ha stort rom for faglig utvikling og muligheten til å jobbe med spennende teknologi. I tillegg kan vi friste med freshe lokaler, nye venner, digg lunsj og god kaffe (vi har egen barista)!

Som vår Produkteier kommer du til å få ansvar for å lede produktutviklingsprosessen i teamet du jobber i. Du vil jobbe tett med våre utviklere og designere, da vi tror på at små, agile team som samarbeider på tvers av avdelinger gir best mulig resultat. I tillegg kommer du til å hente innspill fra våre kunder, support og salg for å forstå de ulike behovene. Du vil sammen med teamet styre retning og prioriteringer i roadmappen, og presentere den til stakeholdergruppen. Vi bruker som mange andre Jira og Confluence for å styre backlog og roadmap og er glade i raske wire-frames/prototyping over bordet. Vi er opptatt av at resultater er viktigere enn en tung prosess! 

Hvem er du?
Du er nysgjerrig og har en oppriktig interesse for både produktutvikling og teknologi. Du har mest sannsynlig jobbet i lignende rolle tidligere og har høyere relevant utdannelse. I Tripletex tror vi på ansvar og tillit, og du trives med å ta initiativ og å tenke proaktivt. Det viktigste er at du har en driv til å pushe for de beste løsningene, og med dette utfordrer teamet til våre kunders ønsker. 

Er du klar for din neste utfordring? Våre rådgivere i Dfind, Elisabeth Langseth og Ingrid Solheim er tilgjengelig på 98468690 / 46418032 eller elisabeth.langseth@dfind.no / ingrid.solheim@dfind.no