Konserncontroller

Publisert:
08.11.2019
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
Økonomi | Energi | Industri | Produksjon
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Vi er Norges ledende gjenvinningsbedrift med høyt fokus på bærekraft. Sirkulærøkonomi, compliance, sosialt ansvar og innovasjon, er sentralt i vår forretningsmodell. For å støtte våre ambisiøse ambisjoner og målsettinger trenger vi høy kvalitet i vår styringsinformasjon og økonomiske styring. Vi søker derfor en konserncontroller som kan være med å løfte oss videre. Er du faglig dyktig innen regnskap og har en sterk team- og ansvarsfølelse, så er vi interessert i å snakke med deg.

Som vår konserncontroller vil du ha spesielt fokus på konsolidering, regnskapstekniske spørsmål (IFRS og NGAAP) og utvikling av effektive rutiner og prosesser knyttet til finansiell rapportering i konsernet. I tillegg vil det bli mange spennende utfordringer tilknyttet ulike transaksjoner. Stillingen har bred kontaktflate og vil kreve utstrakt kontakt med controllere i divisjonene og med outsourcingspartner på regnskap. 

Du vil inngå i et sterkt faglig team og rapporterer til konsernregnskapssjef. Arbeidssted er Lysaker.


SENTRALE OPPGAVER:
 • Delta i konsolideringer av månedlig konsernrapportering i henhold til IFRS
 • Utarbeide rapporter til ledelsen, styret og eiere
 • Sammen med konsernregnskapssjef, framstå som en sterk faglig ressurs og “go-to-person”, spesielt innenfor konsernregnskap, IFRS, og andre regnskaps, skatte og avgiftsmessige spørsmål
 • Ta lead på utvikling av konsernets konsolideringsverktøy
 • Bidra sterkt inn med å videreutvikle gode prosesser og rutiner for å sikre en effektiv, kvalitativ og fremtidsrettet finansfunksjon
 • Bidra inn regnskaps- og skattemessig i forbindelse med fusjon/fisjon og transaksjoner
ØNSKET BAKGRUNN:
 • Utdannelse på Masternivå innen økonomi
 • Operativ erfaring fra tilsvarende roller og/eller revisjon 
 • Høy regnskapsfaglig/teknisk kompetanse og interesse (NGAAP og IFRS)
 • God prosess- og systemkompetanse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

HVEM SØKER VI:
For å lykkes og trives i rollen må du være analytisk, proaktiv og ha høy gjennomføringsevne. Du må evne å løfte blikket samtidig som du har kontroll på detaljene, og du har en grunnleggende positiv og løsningsorientert innstilling. Videre er du ansvarsbevisst og forstår viktigheten av kvalitet i leveransene, samtidig som du trives med høyt tempo og høye krav. Sterke samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper vektlegges, men også evnen til å jobbe selvstendig.

HOS OSS FÅR DU:
Til den rette kandidaten kan vi tilby en faglig utfordrende og krevende stilling hvor du får være med på utviklingen i et fremtidsrettet selskap som har ambisjon om å være bransjens beste aktør når det gjelder bærekraft. Du vil bli utfordret med mange faglig spennende oppgaver og problemstillinger knyttet til konsolidering, IFRS, transaksjoner og skatt/avgift. Selskapet har et meget godt arbeidsmiljø med motiverte og kompetente kollegaer. Konkurransedyktige betingelser.

For ytterlige informasjon, kontakt Dfind ved Ørjan Gamst, tlf. 957 29 725, mail orjan.gamst@dfind.no, eller Joachim Claeson, tlf. 400 21 542, mail: joachim.claeson@dfind.no.
 

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.500 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4,5 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer». Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.