Finansiell raadgiver bedriftsmarked

Publisert:
23.06.2020
Sted:
Leknes, Nordland
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans | Økonomi
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
16.08.2020
Banken opplever sterk vekst og god respons i hele Lofoten, og har derfor stor tro på etablering av et avdelingskontor i Svolvær.

Som finansiell rådgiver i Svolvær får du muligheten til å bidra til å styrke bankens posisjon i Lofoten, bygge et stort nettverk samt være med å påvirke utviklingen i regionen.

Vi søker en person med relevant høyere utdannelse, og erfaring fra bank, revisjon, økonomi/ finans. God regnskapsforståelse og analytiske egenskaper vektlegges. Det er også ønskelig med et etablert nettverk i det lokale næringslivet.

Vår fremtidige medarbeider er ambisiøs, god på relasjonsbygging og jobber målbevisst for resultatoppnåelse i henhold til målene. Du klarer å balansere proaktivitet og risikovurderinger på en god måte.

Arbeidsoppgaver:
  • Salg av bankens utlåns-, kreditt-, garanti-, spare-, forsikrings- og betalingsformidlingsprodukter mot eksisterende og nye kunder innenfor bedriftsmarkedet
  • Bevilgning av lånesøknader
  • Oppfølging av løpende bedriftsengasjementer
  • Ha kunnskap om bankens øvrige produkter og kunne selge disse til eksisterende og nye bedrifts- og privatkunder
  • Delta i øvrig arbeid som blir tildelt BM teamet

Vi kan tilby en solid arbeidsplass med hyggelige kollegaer og en arena for prestasjon og utvikling. Sparebank 68° Nord jobber etter visjonen ”mer verdi lokalt”, som betyr at du får en unik mulighet til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte Håvar Solsvik i Dfind Excecutive på telefon 400 21 597. Alle henvendelser vil behandlet konfidensielt.

Sparebank 68 ° Nord er en selvstendig og lokal bank med 32 ansatte og en aktivitetskapital på 7,2 mrd kroner. Vi har kontor i Harstad, Sortland, Leknes, Narvik, Bogen og Ballangen. Banken og regionen går inn i en tid med store og spennende utfordringer.