Rekruttering i Oslo gjennom Dfind

Eksperter på rekruttering av ledere og spesialister

Søker du etter kandidater med bakgrunn fra enten spesialist-, leder- eller direktørnivå, men synes prosessen kan være ressurskrevende? Vi har lang erfaring med rekruttering i Oslo.

Rekruttering i Oslo gjennom Dfind

Dfind er eksperter på rekruttering av ledere og spesialister. Vi er en strategisk kompetansepartner for norsk næringsliv. Velger du å samarbeide med oss kan du være sikker på at du har valgt en partner som forstår dine behov, og kan matche deg med de beste kandidatene.

Som en del av Randstad, verdens største HR-selskap, er vi en totalleverandør på tvers av alle HR-tjenester. Med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø sikrer vi et smidig samarbeid på alle nivå, både nasjonalt og internasjonalt.

I Dfind vet vi at rett person på rett sted i organisasjonen skaper utvikling for alle parter. Med vårt merkevareløfte "passion for people" ønsker vi å stå fram som et selskap med tydelig verdisyn, høy kvalitet og gode opplevelser for både kunde og kandidat. Vi har fokus på å etablere langsiktige relasjoner og rekrutterer til både faste og midlertidige stillinger. Våre rådgivere har lang erfaring i bransjen og et bredt nettverk.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale »

Vil du vite mer om rekruttering i Oslo, og hvorfor du bør velge Dfind som din rekrutteringspartner? Da bør du lese videre.

Fordeler ved å samarbeide med en rekrutteringspartner

For å få tak i de beste kandidatene må du engasjere de beste rekruttererne. En rådgiver som er spesialist på sitt felt, vil hjelpe deg med å finne kvalifiserte kandidater med de ferdighetene som trengs for å lykkes i rollen.

En vellykket rekruttering betyr ikke bare en ny medarbeider. Det innebærer også at du får den nødvendige kompetansen, erfaringen og ideene som hjelper din virksomhet å vokse. I tillegg bør man vurdere kandidatens motivasjon og hvor godt vedkommende passer inn i arbeidsmiljøet.

Hver ny ansatt er en viktig investering, og det er derfor nødvendig å være sikker på at du får rett person på rett plass. Ved å samarbeide med en rekrutteringspartner vil du også kunne spare mye tid og penger, samtidig som du får med deg en ekspert i prosessen.

Våre rådgivere har lang erfaring, kvalitetssikrede prosesser og verktøy som gjør at du kan fokusere på det du kan best, mens vi finner talentene som skal hjelpe deg å nå dine mål. Vi vet at detaljert kjennskap til bransjer og marked, tilgang til et omfattende nettverk, effektive løsninger og bred erfaring og kompetanse er avgjørende for å finne den riktige kandidaten.

Målet vårt er å gi både kunder og kandidater de beste forutsetninger for å lykkes sammen. Dette er et samfunnsansvar som vi tar seriøst. En god dose yrkesstolthet og stort fokus på kvalitet og smidighet kjennetegner oss.

Vi besitter solid kompetanse innen rekruttering, utvelgelse, og testbruk, og har en strukturert tilnærming som i sum kan bidra til å redusere risikoen for feilansettelser.

Dfind har høye ambisjoner. Vi ønsker å identifisere og tiltrekke oss de aller beste kandidatene på markedet, og overgå våre kunders forventninger. Vi er spesialister på å finne, og kombinere riktig kandidat med riktige oppdrag. 

Janne Kristiansen - National Director i Dfind
Kontakt oss

Slik er vår rekrutteringsprosess

Har du behov for bistand til rekruttering i Oslo, men er usikker på om du bør ha med deg en rekrutteringspartner i prosessen? Vi kan bistå gjennom hele eller deler av prosessen.

Kontakt oss »

Kravspesifikasjon

En god behovsanalyse og en grundig kravspesifikasjon er to viktige forutsetninger for å lykkes med å finne den rette personen.

Kravspesifikasjonen, også kalt jobbanalyse, legger grunnlaget for resten av rekrutteringsprosessen. Denne definerer kvalitetene, egenskapene og kompetansen som forventes av en aktuell kandidat – fra personlige egenskaper til faglig kompetanse.

Ved å samarbeide med Dfind får du en partner som lager en kompetansebasert kravspesifikasjon. Vi gjør et grundig forarbeid som sikrer en trygg og profesjonell rekrutteringsprosess for alle parter. Du vil øke kvaliteten på rekrutteringen og unngå fallgruver, som for eksempel å gå etter magefølelsen eller sjanse på hva slags medarbeider virksomheten trenger.

Annonsering

Kravspesifikasjonen legger premissene for utarbeidelse av teksten i stillingsannonsen, hvor du skal annonsere og hvilke kanaler du bør fokusere på.

Våre rådgivere bruker deres spisskompetanse til å lage en stillingsannonse som formidler riktig budskap, vekker interesse hos de riktige kandidatene, og synliggjør hvem dere er og hva dere kan tilby som arbeidsgiver. Dette kan være avgjørende for at drømmekandidaten scroller videre eller velger å søke.

Neste skritt er å sikre relevant synlighet. Vi tilbyr ulike annonsepakker tilpasset ditt behov. Denne brede eksponeringen i våre annonseringstjenester øker også kjennskapen til dere som arbeidsgiver og er med på å forsterke din merkevare.

Følgende er inkludert i våre annonsepakker for rekruttering i Oslo

  1. Spisskompetanse innen rekruttering: En rekrutteringsrådgiver med støtte fra markedsavdelingen i Dfind.
  2. Oppsett og design: Tilpasset og optimalisert annonse for å tiltrekke de riktige kandidatene. Dfind er avsender. Oppdragsgiver profileres i annonsen.
  3. Anbefalt rekrutteringsstrategi: Med foreslåtte aktiviteter og tidsplan tilpasset etter oppdragsgiverens spesifikke behov.
  4. Publisering og optimalisering: Målrettet annonsering mot definerte målgrupper for økt konvertering av de riktige kandidatene.
  5. Annonseperiode: Gjøres etter avtale med oppdragsgiver.

Search

De passive kandidatene, som ikke nødvendigvis er på utkikk etter nye jobbmuligheter, utgjør en stor og viktig del av den helhetlige søkermassen. Å finne disse kandidatene er en tidkrevende prosess som krever et grundig søk.

Våre rådgivere bruker deres lange erfaring til å oppsøke passive kandidater i relevante databaser, nettverk og andre kanaler.

Screening og administrering av kandidater

Denne fasen består av søknadshåndtering, vurdering og seleksjon av kandidater med utgangspunkt i kravspesifikasjonen. Når screeningen er gjennomført presenteres oppdragsgiver for en «shortlist».

Intervju

Oppdragsgiver velger potensielle kandidater og møter disse sammen med oss. Våre rådgivere koordinerer gjennomføringen og strukturen i intervjuene på vegne av kunde. I tillegg gjennomføres evne- og personlighetstesting av finalekandidatene.

Referansesjekk

Våre rådgivere kvalitetssikrer finalekandidatene gjennom referansesjekk. Eventuell bakgrunns- eller kredittsjekk utføres i denne fasen. Behovet for dette følger gjerne spesifikke bransjer og stillingsnivåer.

Forhandling, signering og oppfølging

Når et tilbud skal gis vil våre rekrutteringsrådgivere være en formidler mellom ditt selskap og potensielle kandidater. Dette sikrer forhandlingene i siste fase, blant annet i forhold til lønn, fordeler og andre betingelser.

Ettersom rådgiverne hele tiden er ute og kartlegger kandidater, har de også god innsikt i markedstilgangen på ønsket kompetanse, samt hvor lønnsnivået på kandidater ligger i forhold til ulike roller, ferdigheter og erfaringsnivåer. De har førstehåndskunnskap om trender, mangel på profiler innen et bestemt fagfelt og kan dermed være en god sparringspartner.

Kom i gang med rekrutteringen i dag

Vi rekrutterer i Oslo innenfor et bredt spekter av bransjer ved hjelp av moderne og velutprøvde verktøy og metoder i kombinasjon med bred menneskekunnskap og erfaring.

Ønsker du å vite mer, kan du kontakte oss gjennom vårt kontaktskjema eller på telefon. Se våre rådgivere i Oslo her