Prosjektleder

Publisert
Hønefoss
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
368057
Arbeidssted
Hønefoss
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Atle Sæther
Telefonnummer
+4791913999
E-post
atle.sather@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Prosjektleder med erfaring fra byggherre?

Erfaring med prosjektledelse og kjennskap til Byggherreforskriften?

Kople skaper gode ladeopplevelser og bygger fremtidens grønne infrastruktur. Med rundt 7.000 ladepunkter over hele Norge, er Kople landets største ladeoperatør. Nå satser vi videre: Nye ladesteder skal bygges, eksisterende ladesteder skal utvikles, og nye tjenester skal skapes til nye målgrupper. 

Kople har inngått et stort antall avtaler om etablering av nye ladeanlegg. Som byggherre benytter Kople seg av entreprenører som gjennomfører utbyggingen av ladestedet. Prosjektlederne i Kople har ansvar for å følge opp disse. Det er behov for bredere forståelse av byggherreforskriften og hva en byggeprosess med flere ulike aktører innebærer for Kople som byggherre. Det søkes derfor nå etter en prosjektleder som har kunnskap om dette, gjerne med erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. 

I Kople vil det fremover også være et fokus på utvidelse, tilpasninger og nye tjenester for den eksisterende lokasjonsporteføljen. 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for gjennomføring av egne prosjekter, og håndtering og oppfølging av din prosjektportefølje overfor utførende entreprenører.
  • Bidra til økt kunnskap om den utbyggingsfaglige-prosessen i prosjektavdelingen og etterlevelse av forskrifter og lovverk knyttet til Koples rolle som byggherre.
  • Være en bidragsyter med påvirkningskraft i avdelingens utviklings- og standardiseringsprosjekter av egne tjenester - på kort og lang sikt.

Dette får du hos Kople:
Hos Kople får du bruke kompetansen din til å jobbe med utvikling av produkter og tjenester som bidrar direkte til det grønne skiftet. Samtidig vil du få gode muligheter til å videreutvikle kompetansen din, og påvirke både din og Koples vei videre. Du blir en del av et energisk arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer som liker å jobbe sammen. Solide og langsiktige eiere sikrer god økonomi og en trygghet både på kort og lang sikt. Som arbeidsgiver ønsker Kople å gi sine ansatte trygge rammer, derfor har vi blant annet gode forsikrings-, pensjons- og velferdsordninger.

Hvem er du?
For å lykkes, er det viktig at du er en dedikert prosjektleder, gjerne med noe kunnskap og erfaring med byggherreforskriften, og ulike kontraktstandarder/søknadsprosesser.

Du vil trives sammen med de andre i prosjektavdelingen dersom du også er opptatt av kvalitet og struktur, kommuniserer tydelig og er løsningsorientert. For å samarbeide godt digitalt med alle parter, er det nødvendig med god generell IT forståelse, og gjerne erfaring med AutoCAD eller tilsvarende. 

Bli med Kople og forme fremtidens gode ladeopplevelser!

Hvis du har spørsmål om Kople eller stillingen, ta kontakt med seniorrådgiver i Dfind, Atle Sæther på telefon 91913999 eller rådgiver Linn Borgen på telefon: 94822363. 

Søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Les mer:
Kople: https://www.kople.no/om-oss
Karriere i Kople: https://www.kople.no/ledige-stillinger/

Om arbeidsgiver

Kople bygger og drifter ladeanlegg over hele Norge, med lynladere, hurtigladere og normalladere. Du finner våre ladere på offentlige parkeringsplasser, hoteller og destinasjoner, ved næringsbygg og arbeidsplasser. Vi leverer en fullverdig ladetjeneste til våre kunder og partnere, og gir 24/7 ladesupport til sluttkunden. Kople ønsker å skape gode ladeopplevelser, både for brukerne og lokasjonseiere. Slik blir det enklere å velge elbil, og enklere for lokasjonseierne å takke ja til å få etablert et ladetilbud på sin eiendom. På denne måten bidrar vi til å muliggjøre det grønne skiftet. Verdiene våre; Ansvarlig, Ekte og Engasjert, er grunnlaget for vår kultur og våre beslutninger. Med verdiene i ryggen sikter vi mot å bli en av Nordens ledende ladeoperatører!