National Director

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
368218
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
29.04.2024
Søk nå

Vil du være med å løse utfordringene i norsk helsevesen?

Vil du forme fremtidens helsebemanning?

Randstad Norway ser etter ny leder av vårt helsebemanningsforetak, Randstad Care. Dette er en unik mulighet til å spille en sentral rolle i både Randstad Care's vekst og utvikling, samt i å møte de komplekse utfordringene innenfor det norske helsevesenet. 

I Randstad Care er vi dedikert til å møte det stadig økende behovet for kvalifiserte helsearbeidere i et moderne helsevesen. Vår styrke ligger i å levere skreddersydde bemanningsløsninger av høy kvalitet til helseforetakene og kommunehelsetjenesten over hele landet, samt til private helsetilbydere. Vi verdsetter våre medarbeidere og tilbyr spennende karrieremuligheter samt god oppfølging og støtte.


Vi ser etter en person som brenner for å gjøre en forskjell, som kan inspirere, lede, og videreutvikle vårt team av høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk. Med base ved vårt hovedkontor i Oslo, vil du inngå i Randstad Norways nasjonale ledergruppe og rapportere direkte til vår administrerende direktør. 
 
Samtidig som du vil bli en del av et internasjonalt selskap og miljø er dette en unik mulighet til å påvirke, forme og bidra i et selskap i vekst.


Vi tror dette er deg:

  • Strategisk leder med erfaring i å samarbeide på ulike nivåer, gjerne erfaring fra internasjonale virksomheter.

  • Erfaring med og god forståelse for det norske helsevesenet.
  • Solid kommersiell erfaring og en drivkraft for å lede lønnsom vekst.
  • Har dokumenterte resultater å vise til.
  • Forstå politiske prioriteringer, og evnen til å navigere innen mulighetsrommet dette gir.
  • Handlings- og mulighetsorientert med erfaring med offentlige anbud og innkjøpsprosesser.
  • Evne til å videreutvikle et godt etablert lederteam.

Vi tilbyr:

Stillingen gir en unik mulighet til å arbeide med strategisk og operativ ledelse i et internasjonalt selskap og miljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en mulighet til å lede et dynamisk team som er en del av løsningen for norsk helsevesen. Som del av verdens største HR-selskap får du muligheten til å nyttiggjøre deg av betydelige internasjonale ressurser og nettverk.
 
Vi er et verdibasert selskap, og vi bruker våre verdier som retningsgivere i alt vi gjør. Som alle oss andre må du derfor kunne identifisere deg med selskapets verdier: to know, to serve, to trust, striving for perfection, simultaneous promotion of all interests.

Ta gjerne kontakt med Senior Advisor Per Ivar Elton i Dfind AS på telefon 90920462 for å få mer informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg!

 


 

Om arbeidsgiver

Randstad Care leier ut sykepleiere, leger og annet helsepersonell til helsevesenet, både det offentlige og det private, over hele Norge. Selskapet har en av landets største bemanningsavtaler med alle sykehusene i landet. Vi er leverandør nummer en i Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest og har ledende plassering i Helse Sør-Øst.Randstad Care er en en del av Randstad, som er verdens største selskap innen bemanning og rekruttering. Selskapet er til stede i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. Randstad er børsnotert.