Head of Sales

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
378381
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du skape verdi og vekst i et pulserende tech-miljø?

Dfind Consulting - hvor teknologi, design, og sjel møtes! Vi er ikke bare et konsulentfirma, vi er en gjeng entusiaster med hode for kode, som elsker å nørde på design. Med base i pulserende Oslo, Stavanger i vest, og andre sentrale steder som Trondheim, Bergen, Kristiansand, Hamar og Drammen, sørger vi for å ha de beste hodene innen teknologi og design. Vi lever for å være det foretrukne valget for kunder, ansatte, og alle som vil ha litt ekstra piff i konsulentverden.

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle? Kunne du tenke deg å ha tryggheten og størrelsen til et stort konsern i ryggen, samtidig som du vil ha en “Never corporate”-kultur? Da bør du lese videre.

Som Head of Sales i Dfind Consulting blir du den strategiske drivkraften som tar oss til nye høyder. Din rolle er ikke bare en integrert del av vår ledergruppe, men også kjernen i vår vekststrategi. Vi ser for oss at du liker å utfordre status quo og drives av å løfte eksisterende kunder til nye nivåer, samtidig som du knytter nye relasjoner. Dette er din mulighet til å sette retningen for våre samarbeid og forme effektive arbeidsprosesser for hele salgsteamet. Er du klar for å ta styringen?

Vi søker deg med erfaring innen tjenestesalg i konsulentbransjen, spesielt med vekt på teknologisektoren. Vi tror at din styrke ligger i å løfte eksisterende kundeforhold, åpne dører for nye muligheter og bygge solide prosesser. Du er selvfølgelig også strukturert i din tilnærming til salg og liker å dele din kunnskap med de rundt deg. Ditt kommersielle mindset og evne til å skape og utvikle muligheter er nøkkelen her! Vi er ute etter noen som kan gi skikkelig gass i prosessene, og som vet hvordan man skaper gode suksesshistorier.

Hvorfor velge oss?
I dag har du kanskje en god lunsjordning, hyggelige kollegaer, stor fleksibilitet og gode betingelser? Vel, det har vi også. Midt i smørøyet ved Spikersuppa, finner du ikke bare skarpe hjerner, men også et kontor som oser av energi. Biljardbord? Check. Snacks? Double-check. Dette er ikke bare et konsulentmiljø – det er et sted der engasjerte kollegaer møtes for å sparke idéer i gang. Vi heier på nye initiativer,  investerer i kulturelle godbiter og elsker å se hva som skjer når våre ansatte tar styringen.

Har du hengt med så langt og har spørsmål om rollen? Da er du velkommen til å kontakte våre rådgivere Lisa Pahapill eller Linn Falao Welin, på e-post: lisa@dfind.no/linn@dfind.no. Er du allerede overbevist om at dette er riktig for deg, kan du laste opp din CV via "søk på stillingen". Håper vi sees!
 

Om arbeidsgiver

Dfind Consulting er et teknologiselskap som hjelper våre kunder med rådgivning og utvikling av moderne IT-løsninger slik at de skal kunne oppnå sine mål innen digital fornying, innovasjon, brukeropplevelser og gevinstrealisering.Vi har kontorer i Oslo, Drammen, Hamar, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.Dfind Consulting er et teknologiuavhengig selskap som har kunder innenfor flere segmenter i både offentlig- og privat sektor. Våre konsulenter jobber innenfor fagfeltet systemutvikling, design og ledelse.Dfind Consulting har i dag 175 ansatte.