Business Area Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
369141
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Janne Kristiansen
Telefonnummer
+4795204577
E-post
janne.kristiansen@dfind.no
Søknadsfrist
30.04.2024
Søk nå

Vil du lede vårt knallgode Digital & IT-team?

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle? Er du opptatt av kvalitet og profesjonalitet, og samtidig setter pris på god stemning og stor takhøyde? Vi verdsetter nye perspektiver gjennom et godt mangfold, og hos oss bidrar alle både faglig og sosialt, med et felles ansvar for å bidra til et levende arbeidsmiljø. I Dfind tror vi på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! 

Lov å ønske seg noe? I så fall ønsker vi oss en inkluderende, omgjengelig, forretningsorientert og kommersiell leder, med et strategisk mindset - fortrinnsvis med god erfaring fra teknologidomenet. Dette fordi rollen som Business Area Manager innbefatter en del ulike elementer. Du vil ha både personal- og resultatansvar for Digital & IT-teamet, samt utarbeide, gjennomføre og følge opp strategiplaner i samsvar med selskapets strategi og mål. Du vil videre ha et kommersielt ansvar for å utvikle både eget og teamets nettverk, hos eksisterende og nye kunder. Vi håper du vil rigge frokostmøter og nettverksarenaer, og ikke minst være en god sparringspartner for både teamet og våre kunder. For rett person kan det også være aktuelt å se på et nasjonalt ansvar for spesialistområdet. Du blir en del av ledergruppen i Dfind og vil bidra aktivt til et godt samarbeid innad i selskapet og være sentral i utviklingen av Dfind og Randstad-konsernet. Stillingen rapporterer til National Director i Dfind Norge, Janne Kristiansen.

Imens du tenker på hva du ønsker å få til hos oss, så kan i alle fall vi starte med å si at vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I våre betingelser ligger det selvfølgelig lønn i tillegg til helseforsikring, aksjeeieprogram og litt annet som vi tenker at du vil sette pris på. I Oslo holder vi til sentralt på Tullinløkka, og det er lett å ta heisen opp til 9. etasje med 360 graders utsikt over hele byen. Vi jobber i team så det er enkelt å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere.

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi at alle parter får de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

Har du hengt med så langt, har spørsmål om stillingen eller lyst til å vise din interesse? Da er du velkommen til å kontakte National Director, Janne Kristiansen, enten på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller tlf: 952 04 577. 


 

Om arbeidsgiver

Dfind er en strategisk kompetansepartner for norsk næringsliv. Vi er et konsulent- og rådgivningsselskap som rekrutterer ledere og spesialister. Vi tilbyr også konsulentutleie og organisasjonsutvikling. Med over 20 år i det norske markedet har vi spesialisert oss på å hjelpe bedrifter og ledere med å finne og forvalte den viktigste kapitalen i dagens omskiftende arbeidsliv, nemlig den menneskelige.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no