UX Lead

Publisert
Kløfta
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
241166
Arbeidssted
Kløfta
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
20.12.2021
Søk nå

Er du vår nye UX Lead som brenner for brukeropplevelse og brukergrensesnitt?

Ønsker du å jobbe i et innovativt selskap som satser på å bli et av de ledende teknologiselskapene innenfor robotisering? Kunne du tenke deg å jobbe i et team med høyt faglig nivå, i en rolle hvor du får mulighet til å påvirke både menneskers fremtid og atferd?

Element Logic er en ledende aktør innen programvare for lagerautomatisering og vokser kraftig i Europa. Selskapet opererer i en bransje med kraftig vind i seilene drevet av e-commerce bølgen og opplever et stadig økende behov for automatisering. Selskapet er særdeles godt posisjonert for fremtiden.


Som vår nye UX Lead vil du få mulighet til å bli en del av et innovativt miljø som har ende-til-ende ansvar for utvikling av programvare til lagerautomatisering. Vår programvare styrer allerede noen av verdens mest avanserte lagre. Som en del av teamet vil ditt hovedansvar være grensesnittet mot menneskene som jobber på lageret, for å hjelpe dem å få mest mulig ut av teknologien vi har levert. Vi har to etablerte utviklingsteam, et som jobber med kjerneprogramvare og et som jobber med å utvikle helt nye løsninger. Som UX Lead vil du jobbe på tvers av teamene. Våre eksisterende løsninger er bygget på web-teknologi, og ny funksjonalitet utvikles med Blazor. Vår utviklingsstrategi baserer seg hovedsakelig på full-stack utviklere som tar ansvar for forretningslogikken helt frem til UI-laget, og din rolle som UX Lead vil være å utvikle gode brukeropplevelser og visuelt design i samarbeid med full-stack utviklerne og domeneeksperter.

Vi kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke utviklingen av programvaren som blir brukt av en stadig voksende gruppe kunder på tvers av Europa! Du vil få spennende utfordringer i et inspirerende og faglig sterkt miljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg faglig ved deltagelse på kurs og konferanser. Du vil være med å bygge et fremtidsrettet og ledende teknologi-miljø.
Vi kan tilby konkurransedyktig lønn med god bonusordning. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du inviteres til nyoppussede kontorlokaler på Romerike, med gratis parkering og ladestasjoner for elbil.

Hvem er du?
Du brenner for produktutvikling, med særlig fokus på gode brukeropplevelser. Du trives også med et stort ansvar og tett dialog med kunder og kolleger!
Du har gjerne noen års relevant arbeidserfaring og stor interesse for design av brukeropplevelse og utvikling av brukergrensesnitt. Du har også gjerne jobbet med, eller kunne tenke deg å jobbe med, B2B programvareutvikling. Vi tror du er strukturert og nysgjerrig, samtidig som du har et kritisk blikk og ser etter løsninger. Du tar initiativ, setter pris på godt lagarbeid og er ikke redd for en utfordring.

Du har:

  • høyere utdannelse
  • erfaring med UX/interaksjonsdesign
  • erfaring med informasjonsarkitektur (IA)
  • erfaring med CSS/HTML
  • erfaring med usability testing
  • erfaring med universell utforming
  • erfaring og interesse for smidig programvareutvikling
  • flytende i norsk og engelsk


Vil du være med å bygge fremtidens ledende robot-miljø?
Ta gjerne kontakt med Dfind ved Pål-Andre Lyngheim +47 926 32 230 eller pal.lyngheim@dfind.no for en uforpliktende prat.

Om arbeidsgiver

Vi har optimalisert virksomheters lagerdrift i mer enn 30 år. I 2020 installerte vi flere AutoStore løsninger enn noe annet selskap i verden og vi fortsetter å utvikle smarte løsninger som gjør at virksomheter kan imøtekomme forbrukeres forventning om raske leveranser. Våre robotløsninger, programvare og rådgivning bidrar til at våre kunder forbedrer sin verdikjede og blir mer lønnsomme. Vi optimaliserer lagre i alle størrelser og innenfor en rekke ulike bransjer. Hovedkontoret vårt er i Norge, med datterselskaper over hele Europa.