Utvikler

Publisert
OSLO
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
249801
Arbeidssted
OSLO
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Torhild Håvardstun
Telefonnummer
+4740021552
E-post
torhild.haavardstun@dfind.no
Søknadsfrist
31.01.22
Søk nå

PatientSky jobber med fremtidens IT løsninger for helsesektoren.

PatientSky jobber med fremtidens IT løsninger for helsesektoren

Er du en kreativ og kvalitetsbevisst utvikler, som vil være med oss å løse denne betydningsfulle oppgaven?

Norsk helsevesen er mer enn noen gang avhengig av smarte IT-systemer, som har fokus på effektivitet og pasientsikkerhet. PatientSky er et topp moderne programvarehus som utvikler programvare for primær- og spesialisthelsetjenesten. Vi utvider utviklingsmiljøet vårt i Oslo og trenger enda flere smarte systemutviklere med oss på laget.

Vi ønsker oss en sosial, ansvarsbevisst og engasjert "stå-på-type" som liker å bruke sine kreative evner på å lage gode og stabile løsninger. Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende, som vil lære av de beste og som klarer å omsette ideer til enkle og praktiske løsninger. Vi forventer ikke at du kan alt, men det er viktig at du er nysgjerrig og har lyst til å lære. Hos oss vil du møte teknologier som: Java, C#, MySQL, Kubernetes og Docker, RabbitMQ, Jira, Confluence, React, TypeScript og Git

Som del av PatientSky teamet, vil du være med i hele utviklingsfasen, fra kravspesifikasjon, brukergrensesnitt og forretningslogikk til produksjonssetting.  Utviklerteamet jobber tett med både designere og testere, som sammen bygger smarte skyløsninger for kundene våre.

Vi legger vekt på å ha et team, som gjenspeiler samfunnet vi er en del av. Vi ønsker oss derfor en god blanding, både mht alder, kjønn, utdannelse og etnisitet. Det viktigste for oss, er at du brenner for teknologi og at du ønsker å bli en verdifull bidragsyter til teamet vårt. Vi ser det også som en stor fordel at du kan delta i våre uformelle samtaler, som foregår på norsk. Vi ser etter kvalitetsbevisste medarbeidere som er både faglig og sosialt engasjerte.

Hos PatientSky møter du entusiastiske, fagsterke og glade kolleger, som jobber med spennende oppgaver, i et ledende og innovativt utviklingsmiljø, samlet i fine kontorer sentralt i Oslo.

 

Vil du vite litt mer om de mulighetene som ligger her, må du gjerne ringe ansvarlig rekrutterer på mobil 400 21 552


 

Om arbeidsgiver

PatientSky er et SaaS-selskap som utvikler innovative e-helseløsninger for helsesektoren for å sikre fremtiden for en ny og bedre helsesektor. Elektronisk pasientjournal er kjernen i PatientSky, og rundt kjernen finner du flere moduler og funksjoner som vil bidra til å forbedre arbeidsdagen og frigjøre verdifulle ressurser. PatientSky strever for integrasjon og samarbeid på tvers av helsesektoren, hvor det er plass til alle. Her samler vi de beste løsningene fra forskjellige leverandører levert til helsearbeidere til et produkt. Dette vil være med på å sette nye standarder i helsesektoren. Siden etableringen av selskapet i 2014 har vi vokst til over 200 ansatte på tvers av de nordiske landegrensene, og vi har internasjonale ambisjoner. PatientSky befinner seg i en spennende fase hvor vi skal bevege oss fra start-up til scale-up. Dette gir deg som utvikler muligheten for merkbar påvirkning på selskapet og stabilt arbeidsliv.