Send via e-post til en venn

Utvikler

Publisert
Bønes
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
240655
Arbeidssted
Bønes
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Torhild Håvardstun
Telefonnummer
+4740021552
E-post
torhild.haavardstun@dfind.no
Søknadsfrist
10-12-2021
Søk nå

Utvikler med hjerte og hjerne for helsesektoren?

Infodoc jobber med fremtidens IT-løsninger for helsesektoren.

Er du en kreativ og kvalitetsbevisst utvikler, som vil bidra til å løse denne betydningsfulle oppgaven?

Norsk helsevesen er mer enn noen gang avhengig av smarte IT-systemer med fokus på effektivitet og pasientsikkerhet. Infodoc er et topp moderne programvarehus som utvikler programvare til primær- og spesialisthelsetjenesten. Vi utvider utviklingsmiljøet i Bergen og trenger flere dyktige systemutviklere med oss på laget. Infodoc er en del av PatientSky AS som tilbyr helseløsninger som Infodoc Sky, Infodoc Plenario, PatientSky Clinic, Hove Total, og System X. Formålet til PatientSky er å frigjøre ressurser, og gjøre det enklere å administrere aktivitetene som utføres dag-til-dag av både pasienter, behandlere og helsepersonell.
 

Vi ønsker oss en sosial, ansvarsbevisst og engasjert "stå-på-type" som liker å bruke sine kreative evner for å lage gode og stabile løsninger. Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende, som vil lære av de beste, og som kan omsette ideer til enkle og praktiske løsninger. Produktet vårt, Infodoc Plenario, blir utviklet i .NET for plattformen Microsoft Azure. Relevant kompetanse er C#, .NET og REST-API-er. Erfaring med Blazor er også en fordel. Selv om vi tar mål av oss til å være teknologisk nytenkende, bruker vi fremdeles noen av de eldre systemene våre, som vil trenge support. Det er derfor viktig at du også vil bidra her.

Som del av Infodoc-teamet vil du være med gjennom hele utviklingsfasen, fra utarbeidelse av kravspesifikasjon, brukergrensesnitt og forretningslogikk til produksjonssetting. Teamet du blir en del av, består av designere, utviklere og testere. Sammen bygger vi smarte og brukervennlige skyløsninger for kundene våre.

Vi legger vekt på å ha et team, som gjenspeiler samfunnet vi er en del av. Vi ønsker oss derfor en god blanding, både mht alder, kjønn, utdannelse og etnisitet. Det viktigste for oss, er at du brenner for teknologi og at du ønsker bli en verdifull bidragsyter til teamet vårt. Vi ser det også som en stor fordel at du kan delta i våre uformelle samtaler, som foregår på norsk. Vi ønsker oss kvalitetsbevisste medarbeidere, som er både faglig og sosialt engasjerte.

Hos Infodoc møter du entusiastiske, fagsterke og glade kolleger, som jobber tett sammen med spennende oppgaver i et ledende og innovativt utviklingsmiljø.

Vi holder til i lyse og luftige lokaler på Bønes, og kan tilby konkurransedyktige betingelser og vi vil svært gjerne ha deg med på laget vårt. Du er også velkommen til å ringe Torhild på mobil 400 21 552, om det er noe du lurer på.

 

 

Om arbeidsgiver

Infodoc er en del av PatientSky AS som tilbyr helseløsninger som Infodoc Sky, Infodoc Plenario, PatientSky Clinic, Hove Total, og System X. Formålet til PatientSky er å frigjøre ressurser, og gjøre det enklere å administrere aktivitetene som utføres dag-til-dag av både pasienter, behandlere og helsepersonell. Vi jobber med det siste innen teknologi og leverer journalsystemet som en skytjeneste i Microsoft Azure. Vårt journalsystem er i bruk på allmennlegekontor, i spesialistpraksiser og i kommunehelsetjenesten over hele landet. Infodoc er Microsoft Gold Partner