Tjenestedesigner

Publisert
LYSAKER
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
216992
Arbeidssted
LYSAKER
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Jan Erik Røstbø
Telefonnummer
+4790074013
E-post
jan.erik.rostbo@dfind.no
Søknadsfrist
27.07.2021
Søk nå

Vi søker deg som vil designe fremtidens tjenester i et av Norges fremste finansforetak

Storebrand er et over 250 år gammelt konsern som leverer et bredt spekter av finanstjenester (pensjon, sparing, bank og forsikring) og vi har som mål at både ansatte og kunder skal ha en fremtid å glede seg til. 

I avdeling Digital og Innovasjon satser vi for å kunne levere på vårt mål, og vi ønsker deg med på satsingen for å bygge et superteam for digitale kundetjenester.

Hos oss kan du påvirke og ta ansvar. Vi ønsker å lytte til deg når det gjelder ditt fagområde og gi deg stort handlingsrom for at Storebrand kan ta nye steg innen tjenestedesign.

I Storebrand utvikler vi produkter og tjenester sammen i tverrfaglige team. I teamet er tjenestedesign ditt ansvar. Vi ønsker at du involverer andre og deler gjennom hele prosessen, ikke bare presenterer sluttresultater. Du må selv vurdere hvilke metoder som er hensiktsmessige å bruke til enhver tid, for å oppnå det beste resultatet. Eksempler på arbeidsoppgaver er fasilitering av workshops, brukertesting, kundereise, og etablering av hendelses genererte tjenester. Vi ønsker også at du bidrar til å etablere god arbeidsmetodikk for å komme frem til de gode tjenestene.

Vi kan tilby deg en variert arbeidshverdag med et langsiktig eierskap til det du lager og stor påvirkningskraft. Vi legger til rette for at du kan utvikle deg faglig i ditt tempo og etter dine fremtidsplaner. Du får også det utstyret du trenger for å løse dine oppgaver best mulig.

Hva kan du?

  • Vi ønsker at du har erfaring med metodikk tilknyttet utarbeidelse av kundeorienterte tjenester
  • Litt visuell kompetanse er viktig
  • Du må kunne fasilitere tverrfaglige workshops
  • Viktig å kunne kommunisere godt med alle ledd i verdikjeden
  • Forståelse for og erfaring med digitale tjenester

Hvem er du? Underveis i et prosjekt er du nysgjerrig, åpen og du trives med å jobbe tett sammen med UX, UI og designere. Du er proaktiv og er ikke redd for å ta ordet for å sikre best mulig grunnlag, og har erfaring med, designmetodikk, prosjektledelse og arbeid med brukerinnsikt for å kartlegge reelle brukerbehov.

Er du er klar for nye utfordringer og ønsker du å vite mer? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vår rådgiver i Dfind, Jan Erik Røstbø er tilgjengelig på telefon 90074013 eller e-post jan.erik.rostbo@dfind.no


 

Om arbeidsgiver

Storebrand er en ledende aktør i det nordiske markedet for pensjon, langsiktig sparing og forsikring og ønsker å få med seg de beste for å skape fremtidens Storebrand og deres bidrag til en bærekraftig utvikling.I Storebrand investeres det i de ansatte og det legges til rette for god kompetanseutvikling.Avdelingen Digital & Innovasjon består av 120 dedikerte ansatte som utgjør kjernen i et godt og voksende tech miljø i selskapet. Digital & Innovasjon er et prioritert satsingsområde for Storebrand og avdelingens leder sitter i konsernledelsen.Avdelingen har et svært godt designmiljø bestående av 23 designere.